Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Eski Bilincim Yok

Ozakan

Ay Yolcusu
Katılım
22 Eyl 2021
Mesajlar
48
Tepki puanı
67
Puanları
21
Bundan önceki sürecimde 60.gün ve bu sürecimde 20. günde başarısız oldum. Birinci sürecim çok başarılı bir süreçti oysa ikinci sürecim bomboş ve sakat geçti (ciddi) Neverfap'e başlasam da istikrar sağlayamıyorum o eski ben değilim motivosyonum sıfır ve disiplinim sıfır şuan. Kendime 4 gün dinlenme ve kafa dağıtma zamanı verdim ve bu arada aynı zamanda ağır hastalığa yakalandım, yaptıklarım gelişim fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak çaba göstererek insanlar arasında bariz bir şekilde fark ediliyordum. Ama bunları hiç umursamayan,İnsanların bazı konularda benden önde olması beni ulan ben burada ne için uğraşıyorum o zaman dedirtti bana? Yazacaklarınıza açığım zira bıkmış durumdayım.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: mas

Gelişimsabırister

Uranüs Yolcusu
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
281
Tepki puanı
381
Puanları
111
Üzülme kurtulmaya çalış. Birkaç gün önce bağımlılıkla ilgili bir film izledim; Candy. Halime şükrettim. Sonra düşündüm bu bağımlılıkları ne olursa olsun bırakmak şart. Hayat bir mücadeleye dönüyor. Hayat için çalışmak yerine hayatta kalma toparlanma sürecine dönüyor hayat. Bu yüzden daha iyi bir hayat için bırakmalıyız. Yeniden başla daha inançlı ve kararlı bir şekilde.
 

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye
Katılım
16 Şub 2021
Mesajlar
903
Tepki puanı
2,169
Puanları
160
Konum
Türkiye
Web Sitesi
1000kitap.com
Bundan önceki sürecimde 60.gün ve bu sürecimde 20. günde başarısız oldum. Birinci sürecim çok başarılı bir süreçti oysa ikinci sürecim bomboş ve sakat geçti (ciddi) Neverfap'e başlasam da istikrar sağlayamıyorum o eski ben değilim motivosyonum sıfır ve disiplinim sıfır şuan. Kendime 4 gün dinlenme ve kafa dağıtma zamanı verdim ve bu arada aynı zamanda ağır hastalığa yakalandım, yaptıklarım gelişim fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak çaba göstererek insanlar arasında bariz bir şekilde fark ediliyordum. Ama bunları hiç umursamayın. İnsanların bazı konularda benden önde olması beni ulan ben burada ne için uğraşıyorum o zaman dedirtti bana? Yazacaklarınıza açığım zira bıkmış durumdayım.
Bir insan var ; direk zayıf . Diğer insan ise şişman ama zayıflamaya çalışıyor ve zayıflıyor . Sence hangisi zayıf olmanın keyfine varıyor. Hatta zayıf olmasına gerek yok. Bunu denemesi bile zayıf adamdan daha zevkli bir olay yaşaması için yeter. Amacımız ağaca çıkmak ise bu işi en iyi maymun yapar, file bunu yap demek abestir. Kuş ise hiçbir çaba sergilemeden yukarı çıkacaktır. Hangisi bu işi hak etti? Tabiiki maymun. Kuş hiçbir keyif alamadı bile. Amaç varmak değil yol güzel. O ulaşmaya çalıştığın hedefleri yaşayan adamlar bunu yaşamadı işte.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst