Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

0'dan Mezun'a - GÜNLÜK

Mistakes

Yeni Fapstronot
Katılım
11 Kas 2020
Mesajlar
27
Tepki puanı
19
Puanları
9
Evet arkadaşlar bugün relapse oldum ve günlük tutmaya karar verdim.
Başta planlardan bahsedeceğim sonra her gün günümle ilgili bir şeyler yazacağım.
İlk öncelikle hiçbir şeye direkt çok hızlı başlamayacağım çünkü sporda olduğu gibi ilk gün çok hızlanmaya çalışırsanız 2 hafta o kaslar bitik bir şekilde kalırsınız. Bu sebepten dolayı sürekli artıracağım ve kendimi başkalarıyla kıyaslamak yerine dünkü ''ben'' ile kıyaslayacağım.
Yapacaklarım:
-İlk önce öğrenmeyi seven bir insanım youtube ve kitaplar (normal, e-kitap) üzerinden bir şeyler öğreniyorum. Bunlardan vazgeçmeyeceğim youtube u azaltacağım çünkü youtube ta sosyal medya gibi tasarlanmış bir platform o yüzden içine çekiyor.
-İkinci olarak zaten nofapte uzun sürelere çıkmış bir insan gibi yaşayacağım nofap ile ilgili çaba sarf etmek yerine sosyal medya gibi şeyleri azaltmak için bir şeyler yapacağım.
-Son olarak sürekli dolu olmaya çalışacağım. Bir insan beni çağırdığında, aradığında, mesaj yazdığında hemen ulaşamayacak çünkü o sırada bir şeyler yapıyor olacağım o iş bitince ulaşabilecek. Bu hem insanların size saygısını artırır hem süreçte aşırı yararlı olur hem de hayatınız için aşırı yararlı olur.
Hepimize başarılar.
 

None

Emekli Moderatör
Katılım
30 Ağu 2020
Mesajlar
452
Tepki puanı
943
Puanları
160
Sürecinde başarılar,umarım hiç relaps olmadan en kısa sürede mezun olursun
 

Mistakes

Yeni Fapstronot
Katılım
11 Kas 2020
Mesajlar
27
Tepki puanı
19
Puanları
9
1.gün: Günüm doluydu diyebilirim akşam genelde üstüme depresif bir bulut çöküyor enerjisizlikle birlikte o yüzden akşam saatleri benim için sıkıntılı saatler diyebilirim (Bu konuda beslenmemi değiştirmeyi deneyeceğim). Bugün relapse yok instagram gibi uygulamaları iyice düşürmeyi hedefliyorum bakalım.
 
Son düzenleme:

Mistakes

Yeni Fapstronot
Katılım
11 Kas 2020
Mesajlar
27
Tepki puanı
19
Puanları
9
Arkadaşlar stres nedeniyle bozdum hazır hissettiğimde günlüğe devam edeceğim arayı açmayacağım. Ama hatamı anladım genel olarak sosyal medya nın her türlüsü bana zarar veriyor sosyal medyayı indirebildiğim kadar az süreye indireceğim.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst