Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

1 Hazirandan Beri Süreçteyim Aklıma Takılan Şeyler Var

mustafa78

Merkür Yolcusu
Katılım
11 Ocak 2021
Mesajlar
299
Tepki puanı
173
Puanları
70
Arkadaşlar 1 hazirandan beri süreçteyim iyi gittim ama maalesef 15 temmuzda bozdum 1 kere yaptım hemen bıraktım. Daha sonra 30 - 31 temmuzda tekrar yaptım ama süreci sıfırlamadım ses kalınlaşması özgüven hafıza daha az yemek yeme isteği vs olumlu pek çok şey var sıfırlamak anlamsız olurdu. Bu süreçte herhangi bir tetikleyici olmasa bile mesela kaşımak için bile olsa elimi değince sanki erken boşalacakmışım gibi oluyor sizde de böyle bir durum var mı?
Şunu da merak ediyorum mesela kuru mastürbasyon mantık olarak penisi daha çok uyarıyor ama mesela ıslak yapınca daha erken boşalıyor insan ve vajinaya diyelim girdin orası penisi el kadar sıkmıyor ama insan erken boşalıyor bunun mantığı nedir?
Kondisyon bisikleti sürüyorum belli süredir yaklaşık 9 kilo verdim bu spor erken boşalmayı sertleşmeyi vs olumlu etkiler mi?
 

Eren11

Yks Fatihi
Katılım
5 Nis 2025
Mesajlar
35
Tepki puanı
32
Puanları
19
Konum
Ankara
Hocam öyle meselelere çok kafa yorma bence, içinden çıkamazsın. Kuru mastürbasyon zararlı diye biliyorum ıslak yapman daha iyi olur ama yavaş ve sakin bir şekilde, bir acelemiz yok dostum. Aslında hiç yapmaman daha iyi tabii ki ama bazen dayanamayabiliyoruz. Sporun da kesinlikle etkilediğini düşünüyorum testosteron kalitesini vs. de artırıyor ya, sürecinde kolaylıklar dilerim.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst