Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

- 10. Geleneksel Ramazan Ayı Meydan Okuması -

hakkul

Yeni Üye
Nasıl gidiyor arkadaşlar ? Özellikle ilk günler önemli biliyorsunuz. Bozanlar var diye tahmin ediyorum, bozmayanlar peeking yapmamaya çok dikkat edin. 👀❌ Meraklanmayın. (anladınız siz) Motive şekilde girdiyseniz bile en ufak hatanıza bakabilir. Disiplinli olun. Bu saatten sonra
başka yere odaklanmanız gerekiyor. 💪🏻

Resmi rapor gününe daha var fakat durumunuzu yazıp birbirinize öneri, tavsiye verebilirsiniz. 💬❔
Dün gece anlık bir kriz geldi ama kendimi yatıştırabildim, boş kalmamak ve planlı olmak çok çok önemli, 30 günü geçebileceğime inanıyorum. Diğer arkadaşlara da verebileceğim tavsiye en ufak bir görsel veya işitsel içerikten dahi kaçınmaları olacaktır, dekolteli bir kişi bile size sürecinizi bozdurmanıza sebep olabilir. Ayrıca fark ettim ki süreçteki dopamin isteği kendini farklı biçimlerde tekrardan gösteriyor.

Son düzenleme:

CİNGÖZRECAİ

Kibar Hırsız
5. günde anlamsız bir keyifsizlik + hiçbir şey yapmama isteği + aşırı düşünme ve beyin sisi var bende.
Sabah kalktığımdan beri aşırı sinirli ve mutsuzum eskiden böyle günlerde illa bir şeyden taviz verirdim.
Ya akşama kadar video izlerdim , ya pmoya sarardım ya da yemeğe sarardım çok şükür bunların hiç biri olmadı.
Ama her şeye aşırı isteksiz olmam sebebiyle bazen durup boş boş oturduğum ya da yattığım oldu.

Her gün iyi olacaz diye bir kaide yok. Bizler her gün mutlu olmak için yaratılmadık. Sadece bu kötü anların krizleri beslediğini bilip önlem almak lazım. Kötüyken kötü hissettiğimizin farkında olmalıyız sadece. Bastırmak ya da mutlu olmaya çalışmak bizi yanlış yollara sürükleyebilir.

Bu arada her şey yasak diye sürekli foruma giresim geliyor, ilginç. Ulan her şey bitti bu başladı şimdi. Forum bağımlılığı.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6