Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

10 Günü Geçemiyorum

birfatih

Yeni Üye
selam arkadaşlar bu bağımlılıkdan sayısız defa kurtulmayı denedim bi ara dışarda 12 saat çalışıyorken 30 gün bırakmıştım ama tekrar dönmüştüm. şimdi okul yok iş yok evde sınava hazırlanıyorum hep evdeyim neredeyse. 10 günü çok zor geçiyorum sonrada tekrar aynı durum. mesela bugün çekmeyeceğim desem çekmem ama bu çok tekrara binince beyin "bugün çekmesen yarın çekeceksin diyor" o yüzden çok zorlanıyorum sonsuz bi çizgi gibi geliyor ne gibi tavsiyeleriniz var

Marshall

Yeni Üye
Aslında cevabı kendin de yazmışsın, 12 saat çalışırken 30 gün gibi çoğu bağımlının geçmekte zorlandığı bir süreyi geçmeyi başarmışsın. Bir işte çalışırken PMO'dan uzak kalmak daha kolaylaşıyor, bundan'da örnek alarak kendini meşgul etmelisin ama bir yerden sonra kişinin kendini meşgul etmekte işe yaramıyor ve burada irade devreye giriyor, zihninde geçen bugün yapmayacaksan yarın yapacaksın düşüncesini yıkman gerekiyor, kelimeler çok güçlüdür zihnini olumlu, pozitif cümleler ile doldurmaya çalış vs...

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6