Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

10 Yıllık Ağır Bağımlılık Ve Kurtulma Cabası

minimalized

Yeni Fapstronot
Kafanızdaki TR kızı kalıbınıza şey yapayım bilader, araba modeli mi bu?

Aynı toplumun içinde yaşıyoruz, aynı eğitimi alıyoruz, aynı dili konuşup aynı kültürle yoğruluyoruz. Onlar neyse biz oyuz. Sadece bizim çükümüz var. Dünyanın her yerinde kadınlar kendisine saygısı olan erkeklerle birlikte olmak isterler, normali bu. Olmuyorsa bir kadınla başkasını denersiniz, niye hepsini aynı safhaya koyuyorsunuz ki. Hepsinin benzer olduğunu düşündüren şey nedir size?

Bir ülkedeki milyonlarca kadını karşı safa koyup kendinize de milyonlarca erkeklerle beraber bir takım kurmayın. 28 yaşında adamlarsınız bir de, çocuk olsanız he deyip geçeceğim.

sererpro

Yeni Üye
Kafanızdaki TR kızı kalıbınıza şey yapayım bilader, araba modeli mi bu?

Aynı toplumun içinde yaşıyoruz, aynı eğitimi alıyoruz, aynı dili konuşup aynı kültürle yoğruluyoruz. Onlar neyse biz oyuz. Sadece bizim çükümüz var. Dünyanın her yerinde kadınlar kendisine saygısı olan erkeklerle birlikte olmak isterler, normali bu. Olmuyorsa bir kadınla başkasını denersiniz, niye hepsini aynı safhaya koyuyorsunuz ki. Hepsinin benzer olduğunu düşündüren şey nedir size?

Bir ülkedeki milyonlarca kadını karşı safa koyup kendinize de milyonlarca erkeklerle beraber bir takım kurmayın. 28 yaşında adamlarsınız bir de, çocuk olsanız he deyip geçeceğim.
Bu ülkede ki tek sorun ekonomi değil sosyo kültürel sorunlar da var avrupa ülkesinde yaşamıyoruz. Bu ülke de kızların yetistirilme tarzlarını hepimiz biliyoruz anlatmaya gerek yok. Bir ülkede ekonomik sorunlar çoğunluğu etkiliyorsa o %20 lik kesimin ortamına giremiyorsun. Ancak avrupa ülkelerinde bu böyle değil. Yurt dışında sosyal devlet anlayışı olduğu için yabancı kızlarda para daha geri planda. İlk mesajımda da dediğim gibi benim tuzum kuru degil. Bu sebeple nereye girersem gireyim tr kızının beni eziklerek bakısını görebiliyorum. Kendisi 1.50 boyunda olsa bile 1.90 boyunda istemesi zengin biri olmasa bile ev araba istemesi. Hepsi böyle degil ancak bu sekilde yetistiriliyorlar ve %90 ının burnu kaf dagında.

Son düzenleme:

UBERMAN

Zafer Yolcusu
Şimdi hocam 28 yaşındasınız. Anladığım kadarıyla nofaple tanışmanız yakın zamana dayanıyor. Fakat bu nofap daha çok bilgi ve tecrübeye dayanıyor. Tecrübe diyorum çünkü bazı şeyleri de yaşamanız lazım. Yaptığımız hatalar sayesinde ders çıkarıyoruz. Bu da bize tecrübe olarak geri dönüyor. Bilgi istiyorsanız neverfap akademinin “Yeni Başlayanlar İçin - 14 Günde Neverfap” oynatma listesini baştan sonra not alarak dinlemenizi tavsiye ederim. Bu notları saklayın çünkü ileride hatırlamak için iyi bir kaynak olacak.

Kızlar konusunda bir fikir belirtmeyeceğim.

Sürecin daim olsun.

Cosanostra

Venüs Yolcusu
Hepinize teşekkür ederim öncelikle bunları reelde birine söylesem sanırım dalga konusu olmustum. Fiziksel ve ruhsal olarak bana zararı cok. Özellikle disarida veya bir işe girdigimde direkt fark ediliyorum. Neden mutlu değilsin? niye böyle duruyorsun ? Cabuk göze batıyorum. Ruh gibiyim. Kötü insanlar bunu farkedip seni ezmeye calısabiliyor. Acaba herkes nasıl bu kadar mutlu diye düşünmeden edemiyorum. Bütün enerjimi almışlar sanki.
Dostum öncelikle kimse kimseyi ezemez. Öyle bir durum yok. Senin bir problemin var ve bunu burada insanlara açıyorsun. Bu problem bende ve başkalarındada var. Önce bir problemin olduğunu sen biliyorsun onlar bilmiyor o yüzden herkes senin problemini biliyormuş imajı verme insanlara. Masturbasyon mu yaptın veya yine mi aynı hatalara düştün sıkıntı yok yoluna devam et. Kurtulma çabasında niyetinde olmak en önemlisi. Tekrar dene. Fakat vazgeçme. Diğer insanlara bu problemin yokmuş gibi davran. Bu bir kötü eylem değil mi ? O zaman kötü eylemi nasıl düzeltirsin iyi bir eylemle doğru mu ? O zaman bu kötü eylemi hemen kalkıp iyi bir eylemle düzeltmeye çalış ve bu iyi eylemleri artırıp tamamen hayatından çıkaracağın bir zamanı kolla. Kötü duygularına karşılık iyi duygular ve iyi eylemler.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6