Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

100 Günde Yaza Hazırlık Meydan Okuması

oldschool

Hapishaneden Kaçan Savaşçı
Meydan Okuma Rozeti
Yoldaşlar,

İnsan, kendi nefsine hâkim olamadıkça hiçbir zaferi kalıcı kılamaz. Dış düşmanı yenmek kolaydır; asıl mücadele içeridedir.

Bugün burada başlattığımız 100 günlük irade mücadelesi, basit bir alışkanlığı terk etme girişimi değildir. Bu, karakter inşa etme sürecidir. Bu, zihin disiplinidir. Bu, kendi kendine söz verip o sözü tutabilme cesaretidir.

Unutmayınız: Zafer, tesadüf eseri kazanılmaz. Zafer, hazırlanmış zihinlerin eseridir.

Sizler, bu 100 gün boyunca yalnızca bir alışkanlıktan uzak durmayacaksınız. Aynı zamanda sabrı öğrenecek, dürtüyü yönetecek, enerjinizi üretime dönüştüreceksiniz. İşte gerçek güç budur.

Bir millet nasıl bağımsızlık mücadelesi veriyorsa, insan da kendi iç dünyasında bağımsızlık mücadelesi verir. Bağımlılıklar, zihnin işgal kuvvetleridir. Ve hiçbir işgal, irade karşısında kalıcı değildir.

Şunu iyi biliniz: Karar veren insan yenilmez. Sarsılır; fakat yıkılmaz.

Bu 100 günün sonunda değişen yalnızca alışkanlıklarınız olmayacak. Duruşunuz değişecek. Bakışınız değişecek. Kendinize olan saygınız değişecek.

Ve o gün geldiğinde diyeceksiniz ki:
‘Ben kendime söz verdim ve sözümü tuttum."

İşte asıl zafer budur.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6