cvehileyle
Jüpiter Yolcusu
Dostum nofaptan fayda görmek şans. Burdakilere çok bakma, nofapı mutlak anlamda savunuyorlar. Bazıları gerçekten ciddi yarar görüyor yani en azından yalan söylemiyorlarsa. Başkaları pek yarar görmüyor. Bu senin vücudunun neye ihtiyacı olduğu ile ilgili. Yürüyüş ve cpap’tan çok daha fazla fayda gördüm mesela. Ama bu demek değil ki hiçkimse nofaptan büyük fayda görmez. Ciddi anksiyete azalması yaşayanlar var nofap ile. Bireysel farklılıklar burda devreye giriyor. Olay deneme yanılma şans. Vücudun için neyin işe yaradığını sen bulmak zorundasın. Burdakiler bunu bilemez ve bunlardan onay alman da gerekmez. Benim esas soruma cevap veren 1 kişi çıkmamış mesela, boş boş suçlamışlar yok oturduğun yerde bekledin vs diye. Biraz daha süreç ilerlese bir şeyler değişir miydinin cevabını kimse vermemiş.bu gibi şeyleri okuyunca moralim bozuluyor.Yaklaşık 10 yıldır maksimum 45 gün gördüm ve süreçten iki beklentim var beyin sisinin azalması ve anksiyetemin azalması.Terapi de görüyorum.Spor yapmaya çalışıyorum.Ama eğer ben de bu gün sayılarında istediğim etkiyi alamazsam ne yaparım bilmiyorum.