Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

140 Günlük Süreçten Fayda Görmemek

jimhalpert

Yeni Fapstronot
Arkadaşlar 140 günlük nofap sürecim ve yaklaşık 2 aylık da dopamin detoksu sürecim oldu. Cinsel isteğin azalması ve kızlara daha normal bakma dışında hiçbir fayda görmedim. Olumsuz duygular sık yaşadım ama nofapten olduğunu düşünmedim, zaten kişiliğim öyle. Bu güne gelip fayda görmemek normal bir şey mi?
bu gibi şeyleri okuyunca moralim bozuluyor.Yaklaşık 10 yıldır maksimum 45 gün gördüm ve süreçten iki beklentim var beyin sisinin azalması ve anksiyetemin azalması.Terapi de görüyorum.Spor yapmaya çalışıyorum.Ama eğer ben de bu gün sayılarında istediğim etkiyi alamazsam ne yaparım bilmiyorum.

shad401

Yeni Fapstronot
bu gibi şeyleri okuyunca moralim bozuluyor.Yaklaşık 10 yıldır maksimum 45 gün gördüm ve süreçten iki beklentim var beyin sisinin azalması ve anksiyetemin azalması.Terapi de görüyorum.Spor yapmaya çalışıyorum.Ama eğer ben de bu gün sayılarında istediğim etkiyi alamazsam ne yaparım bilmiyorum.
Konuyu yazan arkadaş sosyal fobisini vs. bunları yenmek için çalışmamış ki (verdiği cevaplara bakarak söylüyorum.) sadece durduğu yerde masturbasyon yapmamaya karar vermiş. Nofap bu değil, eğer sosyal fobin varsa gidip sosyalleşiceksin gelecek korkun varsa bugünden çalışmaya başlayıp elinden geleni yapıcaksın. Nofap sihirli bi deynek değil, nofap saydıklarımı yapman için sadece bi itici güç. Oturduğun yerden bişeylerin düzelmesini bekleyemezsin. Ayrıca diyelim ki nofapden fayda göremedin o zaman yaptığın her şeyi bırakıp pmo ya mı dönüceksin, hayatı salıp gitti yere varmasını mı izliceksin. Her şeyini nofape bağlayanlar süreçten en az verim alanlardır genelde

cvehileyle

Jüpiter Yolcusu
Dostum nofaptan fayda görmek şans. Burdakilere çok bakma, nofapı mutlak anlamda savunuyorlar. Bazıları gerçekten ciddi yarar görüyor yani en azından yalan söylemiyorlarsa. Başkaları pek yarar görmüyor. Bu senin vücudunun neye ihtiyacı olduğu ile ilgili. Yürüyüş ve cpap’tan çok daha fazla fayda gördüm mesela. Ama bu demek değil ki hiçkimse nofaptan büyük fayda görmez. Ciddi anksiyete azalması yaşayanlar var nofap ile. Bireysel farklılıklar burda devreye giriyor. Olay deneme yanılma şans. Vücudun için neyin işe yaradığını sen bulmak zorundasın. Burdakiler bunu bilemez ve bunlardan onay alman da gerekmez. Benim esas soruma cevap veren 1 kişi çıkmamış mesela, boş boş suçlamışlar yok oturduğun yerde bekledin vs diye. Biraz daha süreç ilerlese bir şeyler değişir miydinin cevabını kimse vermemiş.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6