Kaçıncı gündeyim bilmiyorum bilmekte istemiyorum, relapse olmadım bu arada, 60 lı günlerdeyim lakin bu aralar bunalıyorum bazı şeylerden zevk alamıyorum, sıkılıyorum patlayacak gibiyim, daha hızlı sinirlenmeye başladım, sosyal fobi biraz daha arttı, sanırsam flatline girdim 2 haftadır böyle, sürecim diğer süreçlerime göre çok sancılı geçiyor, sanırsam eski süreçlerime göre daha ağır bir süreçteyim, çoğu dopamin kaynağını kıstım, bilgisayar bağımlılığından kurtuldum artık full derslere odaklanıyorum, bu yüzden dopamin kaybı hissediyorum, lakin dopamin reseptörlerinin düzelmesini bekleyeceğim, şuna eminim ki 90 gün olayı biraz karışık, bu bağımlılığı bırakmak için bence 1 yıl nofap yapmamız lazım bazı insanlar 90 günde tüm pozitif özellikleri elde edecek zannediyor kendisini.
İki hafta önce evde yalnız kaldım ve az kalsın relapse olacaktım, eminim ki o gün moralim biraz daha düşük olsa, uykusuz olsam kesinlikle bozardım, uyku ve ruh hali çok önemli gerçekten, hele kaç gün nofap yaparsam yapayım 8 saat uyumadığım gün odaklanamıyorum, gergin oluyorum, moralim bozuk oluyor, nofapla beraber uyku düzenini sağlamak çok büyük bir artı.