Domestic Fox
Yeni Üye
Ergenliğe girdim gireli sık olmasa da mastürbasyon yapan biriyim. Yaşım 19 ve lise yıllarımdan beri ara sıra kendi çapımda bırakıyorum deyip bir süre sonra kendimi tutamayan biriydim. Öncelerde bir sıkıntısını görmüyordum mastürbasyonun ancak şu karantina döneminden beri acayip derecede sıklaştı bu olay son 1-2 aydır her yapışımdan sonra yapmayacağım artık diyordum ama kendimi durduramıyordum. Ciddi anlamda çok rahatsız oluyordum bu süreçte başım sürekli ağrıyor, kasıklarım ve ayaklarım ağrıyor, sabah halsiz bir şekilde uyanıyor, arkadaşlarımla dışarı çıkmaya üşeniyor bu tür durumlar yaşıyordum sürekli olarak. Dediğim gibi 1-2 aydır sürekli bırakacağım deyip duruyordum 1 yıl önce İnce İşler kanalından Umut Bural ile olan videosunu izlemiştim ve o kısa bir süre mastürbasyon yapmamı engellemişti ancak dediğim gibi yine başlamıştım. Her mastürbasyon yaptığımda o videoyu izleyeyim de kendimi teşvik edip yapmayayım diyordum ancak her yaptığımda üşenip izlemiyordum. Bugün sonunda izledim ve buraya geldim. Ve bugün NoFapa başlıyorum arkadaşlar şans dileyin :d