Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

18 Yaşından Sonra Bir Spor Öğrenmek

• Konuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Misafir
Merhaba arkadaşlar, ben en azından kendimi savunabileceğim kadar kick boks veya boks öğrenmek istiyorum. Çocukken de çok istemiştim fakat ailem izin vermemişti. Sizce bu yaştan sonra boks öğrenilebilir mi? Çünkü çoğu kişi çocukken öğrenmeye başlıyor. Bunun dışında boks eğitimini nasıl alabilirim? Çünkü bu eğitimi veren yerlerde genelde sadece çocuk yaştaki kişiler oluyor. Benim bu yaşımla oralardan eğitim almaya çalışmam absürt olur.

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
Tabi ki öğrenebilirsin dostum yaş gruplarının saatleri oluyor benim gittiğim salonda 18-20 yaş grupları saat 8 9 civarında oluyor onu öğren. Eğer yoksa özel ders alabilirsin maddi imkanın el verirse daha faydalı olur.

Tanjiro

Merkür Yolcusu
Merhaba arkadaşlar, ben en azından kendimi savunabileceğim kadar kick boks veya boks öğrenmek istiyorum. Çocukken de çok istemiştim fakat ailem izin vermemişti. Sizce bu yaştan sonra boks öğrenilebilir mi? Çünkü çoğu kişi çocukken öğrenmeye başlıyor. Bunun dışında boks eğitimini nasıl alabilirim? Çünkü bu eğitimi veren yerlerde genelde sadece çocuk yaştaki kişiler oluyor. Benim bu yaşımla oralardan eğitim almaya çalışmam absürt olur.
Kickboksa küçük yaşta başlamanın pek faydası yok zaten diğer sporlar nazaran. Teknik içermiyor refleks ve kas gücüne bakıyor. Tecrübeye bakıyor.

Basketbol desen sonradan başlanmaz mesela. Çekirdekten yetişmek lazım onun için.

İradeavcısı

Jüpiter Yolcusu
KFC kurucusunun hikayesine bak, hiçbirşey için geç olmadığını gösteriyor.
Hiçbirşey için geç değil.

selpakisrafı

Yeni Fapstronot
18ime dönebilsem bi dövüş sporuna giderdim şimdiye savaş makinası olurdum 20 yaşımda yaşlandığımı söyleyen beynimi ssssseveyim .halbuki ufak çocuk sayılırdık . geçmişte yapmadıklarım için pişmanım siz de olmamak için çalışın o zaman geç kaldığımı düşündüğüm şeyleri şimdi yapmaya çalışıyorum

Eddy Salvatore

Yeni Üye
Yaklaşık 1 senedir kickbox yapıyorum ve 18 yaşındayım ve şunu söyleyebilirim ki geç falan değil. Bizim salona 30 yaş adamlar geliyor öğreniyor bu sporu. Mesele yaş değil ama buna başlayacaksan sadece kendinden küçüklerden bile dayak yiyebileceğini bil :D egonu kenara bıraktığın da yaşın önemi kalmıyor gönül rahatlığıyla başlayabilirsin dostum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6