Alper Kamu
Yeni Üye
İyi günler arkadaşlar. Ben 2 yıldan fazladır nofap yapıyorum. Yaşımda 23. Nofap sayesinde daha enerjik ve zor durumlara karşı güçlü hale geldim. Fakat şuan şöyle bir problem yaşıyorum: yoğun cinsel istek. Okulum bu yıl bitti, askere gideceğim. Okul zamanı hiç değilse biraz sosyalleşiyordum. Ve bazı hedeflerimden ötürü kendimi de gaza getiriyordum. Fakat şuan hedefsizlik ve boş zamandan kafayı yiyecek hale geldim. 10 gün öncesinde çalışıyordum bu arada. O zaman da şimdi de yoğun bir şekilde cinselliğe aç durumdayım. Hatta hiç inanmadığım ortamlar olsa da yine de Tinder ve benzeri uygulamalardan kız düşürmeyi denedim. Pek de bir şey çıkmadı. 1 gün içerisinde hemen sildim zaten. Normalde sosyal yaşamda da kızlarla aramda pek yoktur. Biraz olsun dini inanca sahibim fakat imkanım olsa hiç çekinmeden biriyle bir şeylerde yaşarım. Bilmiyorum nofaptan memnunum ama bir yandan da evlenmeye de meraklı olmayan biri olarak bu cinsel dürtülerle de ne yapacağımı şaşırdım. Asla bozmak istemiyorum fakat bu sefer de psikolojik olarak çöküş yaşamaktayım. Oruç tut gibi bazı öneriler oluyor Fakat çözüm bu da değil bende. Anlatmak istedim işte. Kendinize iyi bakın.