Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

20 Lik Diş Çektirenler Buraya

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
Selam baylar aranızda 20 lik dişlerini çektiren var mı ? Yaşadıklarınızı tecrübelerinizi detaylı bir şekilde aktarırsanız çok sevinirim. Çekim videoları gerçekten korkutucu ufaktan tırsmıyor değilim. Çektirmem şart değil ama ileride dişlerin yapısını bozulabilirmiş. Altlı üstlü dördüde çekilcek.

Kblacksmith

Mezun
4 tane çektirdim. 2 tanesini aynı anda çektirmişliğimde oldu sağlı sollu. Çok abartılıcak bir durum yok. Geçiyor bir şekilde süreç. Absürt bir durum olarak çenen bir anda şişebilir. Dikişlerin alınırken biraz acır, uyuşturulma yapılmadığı için. Onun dışında ağrı kesicilerle ve buzla atlatılır bir süreç. Abartmaya gerek yok.

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
4 tane çektirdim. 2 tanesini aynı anda çektirmişliğimde oldu sağlı sollu. Çok abartılıcak bir durum yok. Geçiyor bir şekilde süreç. Absürt bir durum olarak çenen bir anda şişebilir. Dikişlerin alınırken biraz acır, uyuşturulma yapılmadığı için. Onun dışında ağrı kesicilerle ve buzla atlatılır bir süreç. Abartmaya gerek yok.
Saolasın hocam. Bende yakın zaman da randevu alıp 4ünü birden çektiricem genel anestezi altında bakalım çekiniyor insan biraz ? yüzünde incelme oldu mu ?

Kblacksmith

Mezun
Saolasın hocam. Bende yakın zaman da randevu alıp 4ünü birden çektiricem genel anestezi altında bakalım çekiniyor insan biraz ? yüzünde incelme oldu mu ?
4ünü aynı anda çektirmeyebilirler. Eğer çektirmezlerse Sağdan iki soldan iki çektir daha mantıklı olur gibi. Onada izin vermezler, tek tek derseler geçmiş olsun 1 ay ağrılarla kardeş olursun artık :). Yüzümde incelme olmadı.

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
4ünü aynı anda çektirmeyebilirler. Eğer çektirmezlerse Sağdan iki soldan iki çektir daha mantıklı olur gibi. Onada izin vermezler, tek tek derseler geçmiş olsun 1 ay ağrılarla kardeş olursun artık :). Yüzümde incelme olmadı.
Yapıcak birşey yok artık doktor ne derse ona göre ama gönlüm hepsinden bi anda kurtulmak ahahah çok saolasın yardımcı olduğun için başka arkadaşlarında tecrübeleri varsa yazsın

B

Brock

Misafir
bişey değil hocam yirmilik diş ağrır geçer takılmayın bunlara direnin daha iyi. bademcik aldırma yirmilik diş çektirme bunlar yeni adetler atalarınız dişiyle hindistan cevizi kırıyordu bizde en küçük biseyde ölüp bitiyoz

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
bişey değil hocam yirmilik diş ağrır geçer takılmayın bunlara direnin daha iyi. bademcik aldırma yirmilik diş çektirme bunlar yeni adetler atalarınız dişiyle hindistan cevizi kırıyordu bizde en küçük biseyde ölüp bitiyoz
Doğru söylüyorsun ama modern çağda artık hiçbir şey sağlıklı değil herşeyin içinde şeker gdo sağlıksız yağlar mevcut bunlar bağışıklık sistemini dişleri mahvediyor hastalıklara daha açık hale geliyoruz.

B

Brock

Misafir
Doğru söylüyorsun ama modern çağda artık hiçbir şey sağlıklı değil herşeyin içinde şeker gdo sağlıksız yağlar mevcut bunlar bağışıklık sistemini dişleri mahvediyor hastalıklara daha açık hale geliyoruz.
modernleşmiyorsak ; yani gelişmek için değilde gerilemek için değişiyorsak ; çağın adı neden modern ? halbuki gelişmek için değişme araçlarını alıpta gerçekten modernize edebiliriz kendimizi ve çevremizi örneğin modern çağın nimeti olan telefondan eski çağlardaki tıp veya beslenme alışkanlıklarını günümüze uyarlayarak

Kblacksmith

Mezun
Artık 20lik dişin bir fonksiyonu kalmadı hocam. Çıkmaya başladığında insana dayanılmaz acılar veriyor. Gereği yok gençliğini mahvetmeye :)

B

Brock

Misafir
yine siz bilirsiniz sabır diliyorum size direndikçe direncimiz arttıkça o kadar fazla öğrenicez (kendimizi ve dünyayı) o kadar fazla iyi olmaya yaklaşıcaz dolayısıyla

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
modernleşmiyorsak ; yani gelişmek için değilde gerilemek için değişiyorsak ; çağın adı neden modern ? halbuki gelişmek için değişme araçlarını alıpta gerçekten modernize edebiliriz kendimizi ve çevremizi örneğin modern çağın nimeti olan telefondan eski çağlardaki tıp veya beslenme alışkanlıklarını günümüze uyarlayarak
Ne kadar beslenme alışkanlıklarını uyarlamaya çalışsakta artık organik şey çok az kaldı toprağa dikilen tohumlar bile sağlıklı değil dedem kendisi söylüyor bunu ama tıpı uyarlayabiliriz verilen ilaçlar yerine eski çağlarda uygulanan ( hacamat, sülük) çok faydalı buluyorum bizzat kendimde tecrübe ettim. Verilen öksürük şurupları yerine kozalak şurubu zencefil bal vs gibi çok daha iyi

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
yine siz bilirsiniz sabır diliyorum size direndikçe direncimiz arttıkça o kadar fazla öğrenicez (kendimizi ve dünyayı) o kadar fazla iyi olmaya yaklaşıcaz dolayısıyla
Bende senin kafadayım eskiden atalarımız fiziksel zihinsel olarak çok daha güçlülerdi günümüzdeki gibi ağlak feminen tembel insanlar değillerdi çalışkan , güçlü, maskülen sağlıklı insanlardı onların zamanında hayat koşulları daha zordu bi su bulmak için kmlerce yol gidiyorlardı mızmızlanma gibi şansları yoktu mecburdular avlanıp ailesine yemek su getirmeleri gerekiyordu. şimdi tembel,iradesiz,fiziksel ve zihinsel olarak güçsüz toplum yetişiyor. Bi iş yapmak için bile kırk takla atıyoruz. En ufak bir yerimiz ağrıdığında hemen haplara sarılıyoruz

B

Brock

Misafir
Ne kadar beslenme alışkanlıklarını uyarlamaya çalışsakta artık organik şey çok az kaldı toprağa dikilen tohumlar bile sağlıklı değil dedem kendisi söylüyor bunu ama tıpı uyarlayabiliriz verilen ilaçlar yerine eski çağlarda uygulanan ( hacamat, sülük) çok faydalı buluyorum bizzat kendimde tecrübe ettim. Verilen öksürük şurupları yerine kozalak şurubu zencefil bal vs gibi çok daha iyi
tamamen katılıyorum hocam. zaten ben çocukken kocakarı ilacı diye küçümsenirdi bu tarz şeyler gittikçe değeri anlaşılıyor

masuaku

Venüs Yolcusu
Merhaba arkadaslar. Dis konusu varken sorayim dedim. Vahim bir olaydan dolayi kesici dislerimin ortasinda kürdan izi kaldi :) bu tarz durumlar icin nasil bir tedavi uygulaniyor?

Tanjiro

Merkür Yolcusu
Benim bir dişimi öyle bir yamulttu ki 20 lik denen adi diş. Diğeri de baş gösteriyordu bir baktım o da yamuk çıkıyor. Bir baktım önündeki azı dişini hafif kaydırmış. Dedim doktor yardım et bi azı daha kayacak yoksa. Aldı eline kalın uçlu bir şeyi. Minnacık ucu çıkmış 20 liğe bir sağdan bastırdı bir soldan. Sağ sol sağ sol gevşetti. Öyle bir çöktü ki üstüme kaydım oturduğum yerde. Tabi ağzım uyuşuk dilimi kesse hissetmicem. Bu ikinci dişti. Diğer 20 lik. Yani ilk yirmilik tamamen çıkmış bir şeydi. Çektiğini bile anlamadım. 1 saniyede tek attı dişe.

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
20lik dişlerin er yada geç çekilmesi gerekiyor diğer dişleride kötü etkiliyor dişlerce çarpıklaşma , çürüme , çene yapısını bile bozuyor hiç bekletmeden çektirin kurtulun bence beyler ?

Nofapci Vezir

Jüpiter Yolcusu
Selam baylar aranızda 20 lik dişlerini çektiren var mı ? Yaşadıklarınızı tecrübelerinizi detaylı bir şekilde aktarırsanız çok sevinirim. Çekim videoları gerçekten korkutucu ufaktan tırsmıyor değilim. Çektirmem şart değil ama ileride dişlerin yapısını bozulabilirmiş. Altlı üstlü dördüde çekilcek.
Üst çene darlığı varsa önce onu tedavi ettir yer açılır.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6