Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

2025 Nnn (No Nut November) Meydan Okuması Ön Hazırlık Aşaması

Whiplash

Neptün Yolcusu
10 Kasım olmus ses yok. İlgilenmeyecekseniz neden bu konuyu actiniz?
Ezel dizisinde bir replik vardı:
"Kendi yapacaklarımı söylüyorum, sizinkileri değil." gibi bir şeydi. Kendi bu yazdıklarını yapabiliyorsa ne güzel tabi ama yapılacak diye yazdığı şeylerin kendisinin de yapılamayacağını veya akla yakın olmadığını anlamış da olabilir olarak yorumluyorum. Her şeyi bir anda keserek veya devamlı Monk mod yaparak yıllardır Nofap yapan insan sayısı bir elin parmağını geçmez ama PMO sonrası gelen sahte rahatlama ile buna hala inanılıyor tuhaf gerçekten.

TheWalkingFapper34

Ay Yolcusu
Merhaba,

Sevgili dostlar nasilsiniz ?

Şuan mobil tarayicidan yazıyorum dostlarım,normalde forumu bilgisayardan takip ederim ancak iş hayatima odaklandiğim ve rutinimi değiştirmeye çabaladiğim için bu gönderime zaman ayiramadim kusura bakmayın.

Beni soracak olursanız bu ay içindeki mücadelem güzel gidiyor, diğer süreçlerime nazaran çok güzel bir ilerleme sarf ettim. Normalde haftada en az 2 kez bozan ben bu ay dolu dolu bir ilerleme yaşadım lakin bugün sürecimi bozdum ama asla yerimde saymadan yeni sürecime bugün başlayip devam edeceğim.

Neverfapin felsefesiyle ilgili bu sene çok büyük farkindaliklar yaşadım en önemlilerinden birisiyse olayın sadece elini penisine atıp mastürbasyon yapmamak değil zihnindeki P.M.O. nöronlarini aç bırakmak, kurutmak olduğunu anladım biz bu eylemi her yaptığımızda aslında zihin havuzumuzdaki o zararlı yolları besliyoruz aslında bütün önlemlerimiz o yolu kesmek, kurutmak ile ilgili bir damla bile o yola imkan vermezsek ben inanıyorum ki o izlediğimiz pis videolardaki favori oyuncuların isimlerini bile birsure sonra unutacağız.

Tüm olayın proaktif bir korunma eylemi içinde sürekli devinimle devam edeceğine inanıyorum yani ne demek istiyorum: P.M.O. canavari gelmeden o bize tuzak kurmadan biz ona tuzak kurup avlamaliyiz mesela sosyal medyayı kısıtlamak o canavara karşı bir set kurmaktır, blogda hergun olmadı 2 güne bir yazı okumak kılıcını bileylemektir, filtreli tarayıcı kullanmak ona karşı hendek kazmaktır gibi gibi.

Benim kendimde gozlemlediğim gelişme şimdilik bu sevgili dostlar umarım kendimi ifade edebilmişimdir geçtiğimiz 3 ay'a göre bu ay benim için mükemmel geçiyor elbetteki yüzde yüz performans gösteremiyorum ne yazikki bende düştüm ama şimdi daha sağlam bir sekilde kalkıp bu ayın sonunu ve daha ilerisini getirmek için çabalayacağim sizlerin surecleri nasıl gidiyor ? İfade ederseniz sevinirim.

(Not:Forum yöneticisi dostlarıma ithafen yazıyorum: Blogda çok fazla mücadele açmadım yeni yeni öğreniyorum benimle birlikte bu ay mücadele edecek dostlarımın fikirlerini almak onlarla birlikte ilerlemek istedim sadece hatalarım kusurlarım olduysa affola kendimi geliştireceğim ilerleyen zamanlarda)

Teşekkürler.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6