Kaos Projesi'nin üçüncü kuralı dopamin sistemini bozan her tür eylem ve davranış yapılmayacaktır!
Dördüncü kural kusursuz bir süreç yönetimi istediğimiz, her tür tavizde proje sona erer.
Çok güzel noktaya değindiniz hocam. Orada söylemek istediğimi siz detaylı açıklamışsınız. Kuralın sebebi irademizi sonuna kadar kullanabilmek, düşmek hepimizin hakkı. Ama ayağa kalkmak şartıyla. BaşarılarKatılıyorum ve şunu da eklemek istiyorum: Mükemmellik iyinin düşmanıdır. Amacımız kusursuz bir süreç yönetmektense ufak ufak üstüne koyarak süreçte süreklilik sağlamak olmalı, bir anda kendimize yüklenmek genelde ters teper çünkü. Yine de taviz tavizi doğuracağı için dikkat etmekte de fayda var. Mesele ne katı davranmak ne de gevşek bırakmak, dengeyi gözetebilmek. Muhtemelen herkes dediklerimin farkındadır da yukarıdaki kuralları okuyunca bir hatırlatayım dedim.
Korkusuz ve hedefe odaklanmış, önemsiz şeyleri göz ardı edebilen bir topluluk. Herkese başarılar!Katılıyorum ve mekanikleşmek istiyorum bir seiko 5 gibi
Her düşüş bir şeyler katsın. Hataları fark et ve yola devam et. Başarı seninle olsun.Bir süreci daha başladığım gibi bitirdim kalanlara başarılar