21 yaşındayım askerliğimi yeni yaptım. Evde durmaktan acayip bunaldım ve sürekli evde olduğum için fazla mastürbasyon yapmaya başladım. Tanıdığım bir usta var eleman arıyor şuan. Onun yanına girip işi öğreneyim diyorum, ama yaşımdan dolayı biraz tereddüt ediyorum acaba bu yaştan sonra yapabilir miyim geç mi kaldım diye soruyorum bazen kendime. Sizin düşünceniz nedir bu konuda tavsiye istiyorum.
kardeş 21 ne ya daha ergenliğin bitmemiş. türkiye de erkeklerin ergenliği 25 te felan bitiyor o yüzden masturbasyondan uzak kalamaya çalışın . çünki ergenlik evresinde hem fiziksel hem de bilişsel anlamda gelişir insan. ben bunları 28 yaşında öğrendim.
inan bana ben de 23 yaşındayken yeni mezun olduğumda kendimi çok olgun bir abi sanıyordum

,,,, kendimi depresyona sokup bu saatten sonra hiç bir şey olmaz kafasına girmiştim ve kendimi kendi işimden soğutmuştum.
bu süre zarfında şunları gördüm: kendi işinde çok iyi olup bu işten 35 yaşında istifa edip tekrar okuyan mı dersin, 45 yaşında bakkal açan mı dersin.40 yaşında tetisat giderme işine giren mi dersin.30 yaşında polis olan mı dersin vs vs vs yani şunu diyeceğim 21 yaş daha ergenliğin bitmediği çocuk yaşıdır. istersen tıp fakültesine git tekrar oku ,istersen herhangi bir mesleğin çıraklığına başla. sana tavsiyem o abinin yanında 8-10 ay çalış ardından askerliği hallet ve o işte devam et. mavi yaka işler değerli olacak, 5-10 yıl parasına bakma iş öğren özellikle çevre kas. askerden sonra istersen kız arkadaş bul ve 25-26 gibi evlen. sırf sana bu yorumu yazmak için telefondan pc ye geçtim