Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

+25 Yaş Pmo Bağımlılığı Ne Kadar Yaygın?

drstrange

Yeni Üye
Ben 19 yaşında zararlarını keşfettim,neverfapı keşfettim bir dönem bıraktım ama tamamen bırakamadım ve azaltarak devem ettim. Sonra 25-28 yaş arası tamamen bıraktım ama 28 yaşındayken yine nüks etti. 25 yaş ve üzeri pmo bağımlılığı ne kadar yaygın sizce? Benim bağımlılığım mı ağır bilemiyorum.

BloodRien

Yoda
benim tahminim 21-35 arası yüzde 60-70

35 üstü yüzde40

onun altında 12-21 yüzde 95

Michelangelo

Yeni Fapstronot
Bence en çok 0-23 yaş arası yapıyor, 23-35 erkeklerin en prime en çekici dönemi olduğu için karşı cinsle etkileşim şansı daha çok olduğu için, 0-23 yaşa göre nispeten daha az yapıyordur, 35 ve üstü, 23-35'e göre ya daha az ya da daha çok yapıyordur tam kestiremiyorum. Bu sorundan en çok muzdarip olan kesim 0-23 yaş bana göre.

mustafa78

Merkür Yolcusu
Ben 19 yaşında zararlarını keşfettim,neverfapı keşfettim bir dönem bıraktım ama tamamen bırakamadım ve azaltarak devem ettim. Sonra 25-28 yaş arası tamamen bıraktım ama 28 yaşındayken yine nüks etti. 25 yaş ve üzeri pmo bağımlılığı ne kadar yaygın sizce? Benim bağımlılığım mı ağır bilemiyorum.
29 yaşındayım hala tam olarak kurtulamadım evlilik olsa kurtulurdum bu yaşıma kadar diye düşünüyorum yeni atandım anca kendimi topladım

Kingcrusader

Yeni Üye
Bir hayatının olmaması ya da depresyon çukurunda hapsolmak gibi durumları yaşayan herkes ne yazık ki pmo'ya bağımlı olabiliyor.Keza ben hala bu bağımlılığımı atabilmiş değilim.25 yaş üstü kategorisindeyim bu arada.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6