Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

⚔️ 28 Günlük Zihinsel Reset Ve İrade Güçlendirme Meydan Okuması

Sigmaburda821

Venüs Yolcusu
Modern dünyanın getirdiği beyin performansındaki düşüşü ortadan kaldırmak özümüze dönmek amacıyla bu meydan okumayı başlatmak istedim bu 28 günlük meydan okumayı başarıyla tamamlarsanız zihinsel olarak gelişeceğinizden şüphem yok aynı zamanda meydan okuma nofap yapmayı da içerdiği için uzun süredir uzun süreç yapamamış kişiler için faydalı olacağını düşünüyorum

KURALLAR:
1.PMO YASAK
2.KAYDIRMALI KISA VİDEO YASAK (shorts,tiktok,reels)
3.HER GÜN EN AZ 20 SAYFA FELSEFE, PSİKOLOJİ YADA KİŞİSEL GELİŞİM KATEGORİLERİNDEN BİRİNDEN KİTAP OKUNACAK
4.DUŞ ALINACAĞI ZAMAN SADECE SOĞUK SU KULLANILACAK
5.HER GÜN EN AZ 10 DK MEDİTASYON YAPILACAK
6.HER HAFTA CUMARTESİ YADA PAZAR GÜNÜ RAPOR VERİLECEK RAPOR VERİRKEN KATILIMCI SIRANIZI KULLANICI ADINIZI VE DEVAM DURUMUNUZU YAZACAKSINIZ ÖRNEK:01 sigmaburda821 devam

Başlangıç: 20 temmuz pazartesi
Bitiş:17 Ağustos pazartesi
KATILIMCI LİSTESİ (katılım oldukça güncellenecek)
01.@Sigmaburda821
02.@Hayalsizkarakter
03.@mvhhd88
04.@reese
05.@Birakcam
06.@ayyldz
[email protected]
08.@Emekolmadanekmekolmaz

Son düzenleme:

mvhhd88

Venüs Yolcusu
Modern dünyanın getirdiği beyin performansındaki düşüşü ortadan kaldırmak özümüze dönmek amacıyla bu meydan okumayı başlatmak istedim bu 28 günlük meydan okumayı başarıyla tamamlarsanız zihinsel olarak gelişeceğinizden şüphem yok aynı zamanda meydan okuma nofap yapmayı da içerdiği için uzun süredir uzun süreç yapamamış kişiler için faydalı olacağını düşünüyorum

KURALLAR:
1.PMO YASAK
2.KAYDIRMALI KISA VİDEO YASAK (shorts,tiktok,reels)
3.HER GÜN EN AZ 20 SAYFA FELSEFE, PSİKOLOJİ YADA KİŞİSEL GELİŞİM KATEGORİLERİNDEN BİRİNDEN KİTAP OKUNACAK
4.DUŞ ALINACAĞI ZAMAN SADECE SOĞUK SU KULLANILACAK
5.HER GÜN EN AZ 10 DK MEDİTASYON YAPILACAK
6.HER HAFTA CUMARTESİ YADA PAZAR GÜNÜ RAPOR VERİLECEK RAPOR VERİRKEN KATILIMCI SIRANIZI KULLANICI ADINIZI VE DEVAM DURUMUNUZU YAZACAKSINIZ ÖRNEK:01 sigmaburda821 devam

Başlangıç: 20 temmuz pazartesi
Bitiş:17 Ağustos pazartesi
KATILIMCI LİSTESİ (katılım oldukça güncellenecek)
01.@Sigmaburda821
02.@Hayalsizkarakte
Katılıyorum

Dr.House

Yeni Üye
katılıyorum dostum lakin o tür felsefik kitaplar beni sıkıyor normal roman okusam olur mu

Sigmaburda821

Venüs Yolcusu
katılıyorum dostum lakin o tür felsefik kitaplar beni sıkıyor normal roman okusam olur mu
Dostum felsefi kitaplar daha düşündürücü olduğu için beyni daha iyi etkiler o yüzden ekledim bence sıksada okumaya çalış sıkıldığın bir işi yapmak da beyni geliştiren birşey ama yok ben hiç yapamıyorum diyorsan iyi bir klasik roman da olur bence

Son düzenleme:

Sigmaburda821

Venüs Yolcusu
MÜCADELE BAŞLIYOR: 1. GÜN

Dostlar, yarın sabah itibarıyla kendimize verdiğimiz sözü tutma vakti. Bu meydan okumayı sadece "bir şeyleri bırakmak" için açmadık; amacımız modern dünyanın bozduğu dopamin sistemimizi sıfırlamak ve ön beynimizi (prefrontal korteks) yeniden zirveye çıkarmak ama kurallarda bana göre bu söylediklerimden daha yüce bir amaca hizmet eden birşey var pmo yasağı pmo içinizdeki sevgiyi yok eder sizi sapıklaştırır kalbinizi söker alır küçüklüğünüzü hatırlayın o masum çocuğu onlara sözler verirdik "hiçbir zaman sigara içmeyeceğim" "hiçbir zaman sapkın biri olmayacağım" "hiçbir zaman alkol içmeyeceğim" evet biz battık bir bataklığa ama geri döneceğiz kalbimizin derinlerinde var olan saf ve temiz duygular sayesinde geri döneceğiz ve bir daha o saf ve temiz kalbimize bu lekeyi sürmeyeceğiz çünkü İYİLİK İYİDİR o çocukların hayalleri vardı o çocuklar dünyayı kurtarmak istiyordu o çocuklara borçluyuz biz anlıyor musunuz bu hayatta birşeyler başarmamız gerek o masum çocuklara olan borcumuzu ödemek için

Yarından itibaren kısa videoların sahte uyarımı bitecek, okuduğumuz felsefe/psikoloji sayfalarıyla nöral bağlarımız kalınlaşacak ve soğuk duşla irade kasımız dövülecek. 28 gün sonra bu konuya yazan insanların zihin keskinliği, odaklanma süresi ve hitabet gücü çok başka bir seviyede olacak ve kalbimiz temizlenecek
önümüzdeki hafta sonu ilk raporlar verilecek ilk hafta isterim ki bu yolda 1 kişi bile kayıp vermeyelim beraber yürüyelim UNUTMAYIN BİR SAVAŞÇIYSANIZ ZAYIFLIK BELİRTİSİ GÖSTEREMEZSİNİZ YARIN İLK GÜN MÜCADELEYE BAŞLAYACAĞIZ VE BEN HEPİNİZE İNANIYORUM VE GÜVENİYORUM!

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6