MEYDAN OKUMANIN İÇERİĞİ:
1) P**** Bağımlılığından Kurtulmak.
2) Günlük Egzersiz Yapmak (Calisthenics).
3) Günlük "En Az" 15 Sayfa Kitap Okumak.
4) Düzenli Olarak Derslere Çalışmak.
5) + 10.000 TL Biriktirmek.
Rapor Günleri:
- 1,2,3 ve 4 No'lu Hedefler İçin:
- 5 No'lu Hedef İçin: Meydan Okumanın Bitiş Tarihinde (14.06.26).
Meydan Okumanın Amacı ve Açıklama: Yıllardır devam eden en önemli bağımlılığım olan PMO'nun hayatımı tam anlamıyla ele geçirdiğinin yaklaşık 3-4 sene önce farkına vardım. Kurtulmayı çok kez denedim ama başarısız oldum. PMO’nun veya diğer kötü alışkanlıkların yeri doldurulmalıdır; aksi halde o şeyler size farklı bir biçimde tekrardan gelecektir. Bu vesileyle eklemiş olduğum diğer dört hedefle birlikte, hayallerimi gerçekleştirme yolunda hayli iyi bir yol katetmiş olacağım. Son Olarak...14 Haziran günü buraya geleceğim ve 'Ben başardım.' diyeceğim.
1) P**** Bağımlılığından Kurtulmak.
2) Günlük Egzersiz Yapmak (Calisthenics).
3) Günlük "En Az" 15 Sayfa Kitap Okumak.
4) Düzenli Olarak Derslere Çalışmak.
5) + 10.000 TL Biriktirmek.
Rapor Günleri:
- 1,2,3 ve 4 No'lu Hedefler İçin:
| 19 ŞUBAT ( ) | 24 ŞUBAT ( ) | 1 MART ( ) | 6 MART ( ) | 11 MART ( ) |
| 16 MART ( ) | 21 MART ( ) | 26 MART ( ) | 31 MART ( ) | 5 NİSAN ( ) |
| 10 NİSAN ( ) | 15 NİSAN ( ) | 20 NİSAN ( ) | 25 NİSAN ( ) | 30 NİSAN ( ) |
| 5 MAYIS ( ) | 10 MAYIS ( ) | 15 MAYIS ( ) | 20 MAYIS ( ) | 25 MAYIS ( ) |
| 30 MAYIS ( ) | 4 HAZİRAN ( ) | 9 HAZİRAN ( ) | 14 HAZİRAN ( ) |
- 5 No'lu Hedef İçin: Meydan Okumanın Bitiş Tarihinde (14.06.26).
Meydan Okumanın Amacı ve Açıklama: Yıllardır devam eden en önemli bağımlılığım olan PMO'nun hayatımı tam anlamıyla ele geçirdiğinin yaklaşık 3-4 sene önce farkına vardım. Kurtulmayı çok kez denedim ama başarısız oldum. PMO’nun veya diğer kötü alışkanlıkların yeri doldurulmalıdır; aksi halde o şeyler size farklı bir biçimde tekrardan gelecektir. Bu vesileyle eklemiş olduğum diğer dört hedefle birlikte, hayallerimi gerçekleştirme yolunda hayli iyi bir yol katetmiş olacağım. Son Olarak...14 Haziran günü buraya geleceğim ve 'Ben başardım.' diyeceğim.
Başlangıç Tarihi: 14 Şubat 2026
Bitiş Tarihi: 14 Haziran 2026
Son düzenleme: