Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

4 Soru Ve Acı Gerçek (Günlük)

colkaplani

Yeni Fapstronot
Katılım
15 Ağu 2020
Mesajlar
13
Tepki puanı
24
Puanları
4
4 Soru ve Acı Gerçek isimli yazımın günlük kısmıdır.

İlk haftanın raporu:
-Yazıda günlükten bahsetmemiştim. Ama anlıyorum ki farkındalığı sürdürmek için haftalık yenilenme şart.

-Başarısız süreçlerimden iyi bildiğim ve bu süreçte de iyice öğrendiğim bir gerçek var, cinsel istek asla bitmeyecek. Bu cinsel isteğin gelme sebebini iyice kafada çözmek lazım.
Mast. üreme değildir. Sahip olduğumuz bu cinsel duygular, üremek ve partnerimizle aramızdaki sosyal etkileşim için vardır. Bu kadar. Bu konuyla alakalı uzun uzun yazmaya gerek yok.
-Kendime yapacağım ikinci hatırlatma, tetikleyiciler konusunda. Bu hafta yaz ayının gelmesi ile beraber parklara, plajlara gitmeye başladık. Nofap'i İslamî motivasyonla yapıyorsak gözlerimizi sadece piksellerden değil, her türlü haramdan korumalıyız. Bunu başaramadığım için piksel duvarını farkında olmadan yıkmışım ki dün gece ve bu sabah canavarla çok çetin bir boğuşma yaşadım. Gece İnstagram'dan tetiklendim ve yine hafif cinsel içeriklere maruz kaldım. Çok şükür kısa sürede kurtuldum ama bir daha buraya ayak basarsam kurtulamam. İnsan olmamız gereği cinselliğe maruz kaldığımız zaman erkek beyni düşünme yetisini neredeyse kapatıyor ve sonuca ulaşmak için bütün gücüyle orgazma ilerliyor. Sürecin bendeki kilit noktası burası. Madem evliliğin huzurlu olması en büyük amaçlarımdan biri. O halde sadakatin, bu huzurun en önemli etkeni olduğunu bilerek sanki evliymiş gibi düşünmek ve tetikleyiciye maruz kaldığımda hemen gözlerimi kaçırmak veya sayfayı kapatmak zorundayım.
-Son olarak : Bu yola arınmak ve hayatımdaki kötü alışkanlıklardan kurtulmak için çıktım. Evlilik öncesi gözlerimi korumayı ve cinselliğimi kontrol etmeyi öğrenmek zorundayım ama daha ilk haftadan ayağım kaydı ve yalpaladım. Her şerde bir hayır vardır diyelim. Ben bunu erken bir uyarı olarak aldım ve daha güçlü yoluma devam edeceğim.

Sağlıcakla kalın..
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst