Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

4 Yıl Sonra "Loner"

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Üst Düzey Moderatör
Çevirmen Üye
Evet bir buçuk senenin üstüne geri döndüm. Arşivde takılıyorum güzel konu varsa cevaplayacağım. 500 mesajı incelemesi uzun sürüyor. O güzel beyefendiler atlarına binip gittiler. Ciks , Black Rose , Richard Winters , Kblacksmith , @Benozgurbiriyim Arkadaş etiket atarken isimleri çıkmıyor bile silmişler hesaplarını. Vay be. Nofap ile tanışalı 2025-2019 = 6 yıl oldu. 7 ye yol aldım. Bilmiyorum iyi ki biliyorum mu yoksa hiç bilmesemiydim? Büyüdük işte be.
Konuları kim onaylıyor sanıyorsun acaba? Ciks geçenlerde mobil uygulama yayınladı. Black Rose hala buralarda. Dikkatli ol. :cool:

Valla ben 4 sene sonra döndüm, anladığım şey buranın 2019-2021 dönemlerinde yüreğimden asla silinmeyecek anılar taşıdığıydı. Eskiler olarak çok insana yardımımız dokundu, siteye döndüğümde hiç yadırganmadım hatta beklediğimden daha farklı bir sevinçle karşılaştım. 2021-2025 arasında çok farklı insanlarla tanıştım, ettim ve çok farklı şeyler yaşadım. Forumdan öte bir hayat yarattım kendime. Forum olmasaydı belki de olmayabilirdi o yarattığım hayat.

Benim için Neverfap Türkiye bir yuva gibi oldu çünkü. Kapıyı çaldığımda yadırganmayacağımı ve içeriye girdiğimde farklı idealleri olan idealist gençleri ve yaştaşlarımı göreceğimi bilmek belki de başıma gelmiş ilk en güzel şeylerden biriydi.
Kesinlikle öyle. Buranın varlığı ile insanların yalnız olduğunu bilmemesi çok önemli. Sosyal ortam ile akademik ortam aynı etkiyi sağlamıyor. Loner burada kendini ifade edebiliyor ve bizde onun duygularını anlayabiliyoruz. Kendisine özellikle teşekkür ediyorum. Eline sağlık, kendini çok güzel ifade ediyorsun.

Lazrail

Emektar Üye
Konuları kim onaylıyor sanıyorsun acaba? Ciks geçenlerde mobil uygulama yayınladı. Black Rose hala buralarda. Dikkatli ol. :cool:
Banımı kim kaldırdı sence? :) Kimin ne zaman aktif olduğunu biliyorum. Ciksin konusunu da hatırlıyorum. Her neyse işte. Forumdan kendimi komple sildirsem mi diye düşündüğüm zamanlar da oldu ama anı olarak kalsın. Ben geçerken bir uğradım. Artık ara ara da girmek istemiyorum. Buraya dönersem arşivim için dönerim. Önceden ne düşünüyormuşum diye. Bu bağımlılık mevzusuna yaklaşımımı biliyorsunuz. Sıktı ve sıkmaya devam ediyor. Ben gidiyorum. Görüşürüz.

Loner II

Merkür Yolcusu
GÜNCELLEME

Bir zamanlar sevdiğim bir kadın vardı, sevgime karşılık da almıştım. Benimle her zaman ilgilenmiş, yanımda olmuş, maddi manevi destek olmak istemiş birisiydi. Ayrıldıktan sonra bile beni affetmemesine rağmen görüşmeyi sürdürmüştü düzenli olarak, ya çok aşıktı ya da bağlanma problemi vardı. Onca kez kavga etmiştik, bana yaptığını ailesine bile bazen yapmadığını söylemişti. Benden önce birini bulacağını düşünüyordum ki bu ihtimal beni korkutuyordu fakat bulamadı, bana olan kırgınlığının geçmeyeceğini söylüyordu. Onun gibisini bulamam dedim belli bir süre ama sonradan başkalarıyla görüşmeye başladım, başka kadınlar çekici gelmeye başladı, kiminin bakışı kiminin kokusu kiminin gülüşü... Benim mutlu olmamı istedi sadece ve uzaklaşmayı seçti tekrardan bir sevgilim olduğunda. Kısa zaman sonra yeni sevgilim terk etti. Onunla tekrardan görüşmeye başladık, bunun sağlıksız olduğunu biliyorum, hala bana 1-2 günde yazar. Ayrılığın üstünden bir seneyi aşkın süre geçmesine rağmen. Başlarda tekrardan bir beraberliği düşünüyordum ama sonra başka insanlarla da mutlu olabileceğimiz inancına inandım. Bir arkadaşım "Evlensenize siz" dedi. Korktum sadece... 24 yaş için çok genç bunu düşünmek evet. Kendimi adayacağım insan gerçekten o muydu? Kaderimdeki insan o muydu? Aşka saplanıp kalan insanlar gördüm yıllarca, hiç sevmediği adamlarla evlenip çocuk yapan ve yaşı geçmiş kadınlar veya 15-20 yıl bir kadının peşinde koşan adamlar gördüm. O kadar aciz miyim ben dedim. Hayır, gerekirse bana yazmamasını söylerim ki görünüşe göre az sonra söyleyeceğim ama ben ona muhtaç değilim.
GÜNCELLEME

"Loner II" başka bir kadınla hayat yolculuğuna başladı. Bu kadına başka kadınlara geçmişte yaptığı, yaşattığı yanlışları yapmayacak ve kendi sınırlarına daha fazla saygı duyacak! Bu kadının onun gücüne inandığına, potansiyelini bildiğine ve kadının onun yoldaşlığında ilerlemeye emin olduğuna adı gibi emin. Olası tehlikeye mahal yaratmayacağına ama elde olmayan bir durumda veya şüphede bunları ya duruma elimine edeceği ya da ortaklaşa bir yolla çözüm bulacağına emin.

Az önce bir yazıya ekleme yaptım, üryan haldeki savunmasızlık üzerine. Bu sitede uzun süreli ilişkileri yaşamış kardeşlerimiz vardır, p*rnonun verdiği o hezeyanlı arzuyu ve aşırı beklentiyi yaşatmış olma ihtimalleri var. 14 -22 yaşın aşklarının inanılmaz tecrübesiz ve genellikle yaralayıcı tecrübeler olduğunu bilmek gerek. İster platonik isterse karşılıklı.

Yaşamamış olan kişiler için bir detay vermek isterim, bir kadınla beraber olduğunuzda onun sözlerine değil, her daim davranışlarına bakın. Bazen bir partnerin yanağını okşamak veya elini tutmak veya ne bileyim, böyle duyguyla koklayarak öpmek zoraki yapılan bir seksten milyon kat daha iyidir zira gerçektir. O çocuksu şımarmaya dikkatli bakın, o ışıldayan gözlere iyi bakın ve o dokunuşları iyi analiz edin. Hiçbir video veya hiçbir sahte tatmin size o duyguyu sunamaz. Sizi seven kadınları ütopik beklentileriniz uğruna harcamayın çünkü gittiklerinde geriye kalan şey derin bir pişmanlık oluyor.

4 yıl aradan sonra günlüğüne baktığımda Loner II değil Loner 2.0 olmuşsun, günlügünü okurken senin adına cok mutlu oldum umarım yakaladığın bu ivme hayatın boyunca devam eder.Sürecinde başarılar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6