Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

88 Gündür Rüyalanamıyorum

Ottoman

Ay Yolcusu
24 günlük süreçteyim ve hiç rüyalanmadım, ayrıca bu sürecim öncesi 64 günlük sürecimdede hiç rüyalanmadım, önceden 2-3 haftada bir rüyalanırken şimdi rüyalanmamak açıkçası canımı sıkıyor, çok büyük bir libido artışı hissediyorum aklıma sürekli düşünceler geliyor rüyalanma ile azda olsa bunun dinmesini istiyorum ama ne kadar istesemde rüyalanamıyorum, sizce bu durum normal mi?

Rüyalanmak daha kötü kral boşver. Ben haftada 1 rüyalanırım. Faydasından çok zararı var. Safi pislik.

Stoic Legionnaire

Mars Yolcusu
Lucid rüya yap. Hem istediğin şey olan azgınlık dinmiş olur hem de gerçek hayatta süreci bozmamış olursun. Bir taşla iki kuş.

nevergiveup20

Yeni Üye
24 günlük süreçteyim ve hiç rüyalanmadım, ayrıca bu sürecim öncesi 64 günlük sürecimdede hiç rüyalanmadım, önceden 2-3 haftada bir rüyalanırken şimdi rüyalanmamak açıkçası canımı sıkıyor, çok büyük bir libido artışı hissediyorum aklıma sürekli düşünceler geliyor rüyalanma ile azda olsa bunun dinmesini istiyorum ama ne kadar istesemde rüyalanamıyorum, sizce bu durum normal mi?
Bence gayet normal belki benim yaşımdan ötürüdür bilmiyorum ama 1 yıllık sürecimde bir kez bile rüyalanmadım

Kaptan Tsubasa

Mars Yolcusu
Rüyalanma işini fazla kafaya takmamak gerekiyor bence. Bunu düşünüp rüyalanmam gerek diye takıntı haline getirmek daha büyük zarar verir. Ayrıca libidoyu dindirdiğini de düşünmüyorum. Aksine rüyalarını hatırlayabiliyorsan seni etkileyip daha çok libidonu arttırabilir. Ben de 105 gün boyunca hiç rüyalanmadım bu arada

GoldenLight

Her ışık, bir karanlıktan doğar.
Neden ruyalanmak istiyorsun ki?

Vücudun zaten gerektiğinde bunu sağlayacak. Bence sevinmelisin, çünkü sürecin güzel gidiyor. Ruyalandıktan sonra gelen krizler daha şiddetlidir. Libido seni rahatsız ediyorsa, soğuk duş al ve spora git.

Ottoman

Ay Yolcusu
Neden ruyalanmak istiyorsun ki?

Vücudun zaten gerektiğinde bunu sağlayacak. Bence sevinmelisin, çünkü sürecin güzel gidiyor. Ruyalandıktan sonra gelen krizler daha şiddetlidir. Libido seni rahatsız ediyorsa, soğuk duş al ve spora git.
Haklısınız ama artık dayanılamayacak hale geldi şu aralar yazılım öğrenmeye çalışıyorum ama her saat aklıma geliyor odağım bozuluyor yazılımda odak isteyen bir tür, bu gece deneyeceğim lucid rüyayı yapacak birşey yok.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6