Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

90 Günlük Süreç

berkkeppra

Yeni Üye
Evet dostlar daha önce 57 güne ulaşmış biri olarak nofapin çoğu faydasını ben de deneyimlemiştim. Yaklaşık 1 senedir 10-20 günlük süreçlerim oldu ama artık 90 güne ulaşmayı hedefliyorum. En son 1 ağustosta yaptım ve bugün 15. günüm.
Öncelikle kendimi tanıtayım: Ben 26 yaşında bir sağlıkçıyım, 8 aydır bir kız arkadaşım var, 186 boyunda 90 kiloyum. Sporda, kitap okumada, mesleki ilişkilerimde ve kız arkadaşımla aramızdaki ilişkide daha iyi bir yere gelmek istiyorum. 15 gündür ufak tefek rutinler ekledim. Yatağımı toplamak, meditasyon yapmak, kitap okumak, belgesel izlemek gibi. Tetikleyicilerden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. Arada buraya gelip yaşadığım değişimleri ve etkileri yazacağım ve 90 güne ulaşacağım inşallah. Başka ne yazmalıyım bilmiyorum. Sormak ya da söylemek istediğiniz şeyler varsa beklerim. Herkese kendi sürecinde başarılar dilerim.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6