Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

93. Günde Süreç Bozulması

Ayyıldız

Yeni Üye
Selamun aleyküm kardeşlerim, bende sizin gibi aynı yolun yolcusuyum. 21 yaşındayım, dün 93 günlük sürecim bozuldu. 4 yıldır bağımlıyım, son 1 yıldır ise iyiyim eskiye nazaran. Eskiden daha da ağır bağımlı idim. 93, 155, 181 günlük süreçlerim oldu 4 yıllık serüvenimde. Kriz anlarını yönetmeyi beceremiyorum, kendimden geçiyorum kriz geldiği zaman ve ben bu bağımlılık yüzünden okul vs. okuyamadım. Liseyi bitirdiğim gibi bu illetle tanıştım, o gün bugündür onunla uğraşıyorum. 2021'den beri hayatım mahvoldu. Cinsel istek bozukluğu, ereksiyon sorunu baş gösterdi. Cinsellikten o kadar midem bulanıyor ki ilişkiye girmek istemiyorum hiç. Hem midem bulanıyor hem başım dönüyor. Dün bozduğum 93 günlük sürecimde cinsel istek bozukluğu, ereksiyon sorunu hafif düzelmişti ama tam değil. Evlenince eşimle sorun yaşar mıyım diye düşünüp duruyorum, iyice takıntılı oldum. Gerçi bu halde evlenemem çünkü cinsel ilişkiden hem korkuyorum hem midem bulanıyor, travma oldu bende. Lütfen bilgisi olanlar yazsın, elim ayağım tutmuyor artık, takatim yok. Erken boşalma da var galiba, yıllarca kötü görüntüler izleyerek kuru şekilde yapmışım, penisime çok zarar gelmiş. Şimdiden teşekkür ederim, Allah razı olsun. Şunu demeyi de unuttum, doktora gitmeyi düşünüyorum. Bu bağımlılık için psikolog vs. iyi gelir mi, ilaç falan?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Onur A.

Monte Kristo Kontu
Hocam dediğiniz uzman ı nereden bulabilirim umut bural beni Bi psikoloğa yönlendirecek miş kendisi ile görüştüm bütçeme uygun Bi psikoloğa yönlendirecek, sizin tavsiye ettiğiniz uzman varmı korkuyorum napcam diye saygılar
Bu konuda bir sorun yaşamadığım için ne yazık ki uzman hakkında bir bilgim yok ama Mert Oğuzhan Kuş diye bir psikolog var, ona danışanlar genelde pişman olmadığını söylüyor.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6