Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

98 Günlük Süreci Bozdum

Bodhissatva

Yeni Üye
Erken boşalmanın çözümü basit ama zor, temelinde beynini alıştırdığın için erken boşalıyorsun. Yani beyninin alıştığı şeyi değiştirirsen erken boşalma da gidiyor. Demek istediğim şey şu: Sen her mastürbasyon yaptığında beynin yarım dakikada boşalmaya alışınca cinsellik esnasında da o sürede boşalıyor ama sen kendini zamanla daha uzun sürelerde boşalmaya alıştırırsan cinsellik sırasında da o sürelerde boşalıyorsun. Bu sadece teorik bir bilgi değil, bizzat denedim ve gerçekten bir süre sonra istediğinde boşalabiliyorsun.

dümenci

Yeni Üye
Uzun süre mastürbasyon yapmak istediğimde hem sertliği sürdüremiyorım odağım dağılıyo hemde çok sık boşalma hissi geldiği için boşalıyorum. Özellikle süreç sonrası denerken bu şekilde oldu. 2 gündürde yapmıyorum. Şimdi bi süre daha yapmayıp uzun mastürbasyon yapmayı mı deneyim yoksa sürece devam mı edeyim. 50 günlük bir hedef daha koydum kendime ama hala kafam çok karışık.

mustafa78

Mars Yolcusu
Uzun süre mastürbasyon yapmak istediğimde hem sertliği sürdüremiyorım odağım dağılıyo hemde çok sık boşalma hissi geldiği için boşalıyorum. Özellikle süreç sonrası denerken bu şekilde oldu. 2 gündürde yapmıyorum. Şimdi bi süre daha yapmayıp uzun mastürbasyon yapmayı mı deneyim yoksa sürece devam mı edeyim. 50 günlük bir hedef daha koydum kendime ama hala kafam çok karışık.
hiç yapma bence tamamen bırak his gelebilir bende de uzun süre yapmayınca dokunsam boşalma hissi geliyor boşver gerçek ilişki başkadır

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6