Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Adam Shelby 56. Günden Boy Veriyor

Adam Shelby

Mars Yolcusu
Katılım
21 Tem 2021
Mesajlar
26
Tepki puanı
122
Puanları
38
Saygıdeğer forum üyeleri, herkese merhabalar. Bugün PMO diyetimin 56. günü ve sizlere denizde boy veren fedakar dostunuz gibi burada ayaklarınız yere değiyor mu onu söyleyeceğim ve birkaç deneyimimi paylaşacağım.


Öncelikle hayatta her şey gayet keyifle ilerliyor, bunu söylemem lazım. Bugünlerde çok fazla yeni fayda görmüyorum neverfapte. İlk 30 gün bir çok yenilik geldi hayatıma. Şimdilerde yeni skiller yüklenmiyor ancak var olanlar devam ediyor. Zaten 56. günde neverfap sayesinde göğsümden bir kol çıkmasını ve 3 kollu süper insan olmayı beklemiyorum. Lakin neverfap diyeti, mezun olduğum irade kampı ve coşku evresinde edindiğim alışkanlıklar sayesinde elde ettiğim çok önemli kazanımlar var. Peki ne bu kazanımlar?

Arkadaşlar ben kafama gerçekten koyduğum bir şeyi genelde yaparım. Çünkü bunu yapabilecek ''gucümde var sevgimmde varr''. Lakin bir kötü özelliğim var ki gazla çalışıyorum. Birilerinin beni itmesi yada gel kanka beraber yapalım demesi gerekiyor. Örneğin üniversite sınavına ilk girişimde TM 20K yaptım. Ancak 3 ayda bir arkadaşlarımdan aldığım motivasyon konuşmalarım ve sürekli youtube da seyrettiğim 'ege fitness ekşılı olveyzın biznıs' tarzı gaza getirici videoların varlığı sayesinde başardım. Çünkü iradem uzun vadeli işlerde süreklilik gösteremiyordu. Bu sebepten ötürü üniversitede de bölümüm için çok önemli olan dersten FF ile yaz okuluna kaldım. Düzenli dersi takip etmiyordum ve son günlere sıkıştırmıştım. Fakat neverfap ve irade kampı döneminde aldığım yaz okulu ile, bu derse sürekli olarak çalıştım. Kendim isteyerek ve aksatmadan çalıştım. Çünkü yapacak başka hiçbir şeyim yoktu. Gün boyu verilen görevleri yapıyordum. Sonrasında hiçbir uyaran da olmayınca ve yavaş yavaş gelişen irade kaslarımla da kolayca masa başına oturabiliyordum. Dün o dersi BB ile verdim. İşte 56. günde neverfap'in hayatıma tak diye bir etkisi değil de uzun vadeye yayılan, beni yavaş yavaş olgunlaştıran etkisi ile karşılaşmış oldum. ( bu arada ders çalışırken yine forumda bir arkadaştan öğrendiğim merdiven şeklinde çalışmayı uyguladım. Beyninizi kandırıp 33-44-55 dakikalık periyotlarla çalışıyorsunuz. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve daha fazla hakkını yememek için ben tekniğe fazla değinmiyorum)

İrade kampı süresince bağımlılık evrelerini iyi öğrenmiştim. Şimdilerde kılıçlarımı kuşandım ve fletline evresini bekliyorum. Ancak son 6 gündür seyahatteyim ve back pack yapıyorum. Yani sırt çantamı alıp ayaklarım ve kader nereye götürürse oraya gidiyorum. Bu yüzden etrafla ilgilenmekten ve konfor alanımda olmamaktan ötürü pmo aklıma dahi gelmiyor. Yani fletline'a girdiysem bile haberim yok. Vücudum da dün dayanamadı ve '' bu son 1 aydır CEO gibi takılan irade adam bu spermleri atmayacak, bari ben bu uyurken çaktırmadan atayım'' demiş olacak ki dün güzel bir hadise gerçekleşti;

Bu güzel hadise ilk kez rüyalanmam oldu. Arkadaşlar benim için pmo travmatik bir geçmişe sahip. Ben ergenliğe girmeden 8-9 yaşlarında da yüz üstü yatıp buna benzer şeyler yapıyordum. Bu kötü alışkanlığı nerede ve nasıl gördüğüme dair zerre fikrim yok ama berbat bir his. O sebeple hayatımda hiç rüyalandığımı hatırlamıyorum. Formada yazmıştım tam rüyalanacakken kendimi sıkıyorum diye. Sonunda kendime verdiğim telkinlerle de birlikte 55. günde bir ilki yaşadım. Bu da güzel ve rahatlık veren bir durum oldu.

Son olarak başlığa gelirsek evet burada ayaklarınız yere değiyor. Yere daha sağlam basıyorsunuz. Neverfap süreci sürekli derinleşen değil, siz gittikçe sığlaşan bir olgu. Yani yeri geldiğinde boğulduğunuz, dalgaların sizi alıp oradan oraya savurduğu denizden karaya doğru yürüyorsunuz. Tersine boy vermemden çıkan sonuç evet buralarda ayaklar yere sağlam basıyor. Aldığım kararlar, uyguladığım rutinlerim ve ritüellerim, konfor alanımdan çıkma serüvenlerim, irade kampı donanımlarım ile 56. günde keskin bir zihne, daha sağlam bir iradeye ve gözünü görünen karaya diken ve sevinç çığlıkları atan denizcinin neşesine sahibim. Ayakları yere sağlam basan güçlü bir birey olma yolundayım. Herkese sürecinde başarılar. Esen kalın


( bir sonraki yazımda ritüellerin ve rutinlerin faydasına (Barış Özcan, Anthony Gidens ve Diderot) üçlüsü ile değineceğim. Bu üç adam temel fıkrasında dahi bir araya gelemez ama muhteşem bir ortak noktaları var.)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst