Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Adam Shelby V2.0 (101. Günden Yazıyorum)

Adam Shelby

Mars Yolcusu
Katılım
21 Tem 2021
Mesajlar
26
Tepki puanı
122
Puanları
38
Herkese merhabalar. Bu akşam sizlere 101. günden yazıyorum. Az önce ilgili mağazaya gittim ve kendi yeni sürümümü yükledim. Önce mağaza görevlisine 5.0 sürümü var mı diye sordum ancak 2.0 da yetineceğim bir sürümdü. Bu şakayı daha fazla uzatmadan sizlere bir bağımlılığımı nasıl bıraktım ve hayatta asla bırakamayacağımı düşündüğüm PMO dan nasıl uzaklaştığımı anlatacağım.

Yaşım takriben 15-16'larda iken asla bırakamam sanıyordum. Ama kendime muhtemelen 20 yaşında hayalimdeki kişi olduğumda bırakmış olurum demiştim bir gün. Bu anı çok net hatırlıyorum. Geçtiğimiz 6 ayda bu anı bir anda aklıma geldi. Bırakırım diyordum. Büyürüm ve bunu yapmam diyordum. Ancak 20 yaşıma dayadığım merdivende hala utandığım bu eylem benimleydi. Sizlere tekrar bırakma sürecimden ve önceki hatalarımdan bahsetmeyeceğim. Önceki yazılarımda bunları okuyabilirsiniz. Ancak sizlere 101. günde neler hissettiğimden, öncesi ve bu gün ne fark var bunlardan ve genel olarak sürecimden bahsedeceğim.

Genel olarak işleyen süreçler

Kesinlikle bilgi güçtür. Süreç hakkında bilimsel veriler ve sizi nelerin beklediğini bilmek güçtür. Bunun için neverfap akademi ve kişisel gelişim kampları koordinatörlüğüne teşekkürlerimi sunarım. Sayelerinde neler yapmam gerektiğini, kriz anında kendimi nasıl koruyacağımı ve şu an hangi süreçteyim ben sorularına cevap bulabildim. Örneğin fletline da sakin kalmayı ve coşku evresinde çokça şey yapmayı onlardan öğrendim. Günlük tuttum. Sürecin 14. günde kamplara başladım ve verilen görevleri tek tek yaptım. Bu da en büyük destekçim oldu. Birkaç kişi işe aynı amaca doğru hareket etmek bana motivasyon sağladı. Her gün içerikleri not alarak seyrettim ve bazılarını hayatıma direkt olarak uyguladım. İşte büsbütün bu eylemler benim bağımlılıktan kurtulmama yardımcı oldu.

Bugün Neler Hissediyorum

Önceki yazılarda da olduğu gibi zaten sosyal ve yoğun bir insandım. Ancak neverfap ile birebir insan ilişkilerimde gözle görülür fark oldu. Özellikle kadınlarla iletişim kurarken sadece gözlerine odaklanabiliyorum. Bir kadını cinsel manada düşlemek ilk aklıma gelen şey değil. En azımdan artık hayal değil. Telefon ekranına bakarak kendimi uyarmıyorum. Bu eylemi biraz sorgulayınca ne kadar iğrenç bir felsefi temeli olduğunu fark ediyorsunuz. Sadece neden sorusunu sorumalısınız. Artık daha enerjik bir bedenim var. Geceleri direkt uyuyorum ve en önemlisi güçlü bir iradem var.
Yine içeriklerde okuduğum bir şey vardı. Eğer neverfap sürecinde Almanca çalışmazsanız Almanca öğrenemezsiniz diye. Gerçekten bir anda süper güçleriniz olmuyor. Ancak yaptığınız şeylere odağınız artıyor ve bazı eylemlerinizde kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz.

Öncesi ve Bugünün Farkı

İnsanlarla daha kolay iletişim kuruyorum ve kendimi daha güçlü hissediyorum. İradem kuvvetli hale geliyor. Her an ereksiyon olmuyor ve insanların önce gözlerine bakıyorum. Bir de o kadar yoğunum ki kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum.
 

GameDeveloper

Ay Yolcusu
Katılım
6 Eyl 2021
Mesajlar
14
Tepki puanı
43
Puanları
16
Tebrikler dostum, tam 50 gün sonra bu gelişmeleri ben de kazanırım umarım. :)
 

Ahmed-

Jüpiter Yolcusu
Katılım
25 Eyl 2021
Mesajlar
165
Tepki puanı
235
Puanları
64
Bravo valla. Yolun açık olsun ?
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst