Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Ağır Bağımlı Birinin Günlüğü

Azerbaijan NFP:)

Yeni Fapstronot
İçimi dökmek için notlar, kağıtlar, kitablar bile yetmez. Nerden bulaştım bu işlere, kim öğretti bana bu iğrenç şeyi kim? yokmu bu problemin çaresi yokmu? 2 yıldır NeverFap yaptım sonuç? .
Hani kendime verdiğim sözler,hani o umutlarim,hayellerim. Hepsini 2 dakikalık bir zevk içinmi heba etdim? Çok komik değilmi? Tüm bu soruların cevabını bildiğim halde susuyorum. Artık harekete geçmek gerek. Oturarak, bilgisayar, telefon oynayarak, film izleyerek nereye kadar kendimizi kandıracağız. Nereye kadar ? Okuduğun şey 2 dakika sonra unutacaksan öğrenmenin anlamı ne?. Yok artik biri buna son demeli o biri de ben olacağım.

Tüm emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. 1 ay, 2 ay kim bilir belkide uzun müddet buralardan uzaklaşıyorum. Geldiğim zaman tam başka bir insan olacağım başarı hikayemi ağlaya ağlaya değilde gülerek şen biri olarak yazacağım.
Allaha emanet olun...

izleyici1

Yoda
hocam bir konuda sizi uyarmalıyım
adak konusunda!
rabbimize sakın bir söz vermeyin veya bir anlaşma yapmayın
bu konuda tövbe edin bir daha adak veya söz vermeyin
verilmeyen bir adak tutulmayan bir söz cin musallatına sebep olmaktadır
bu konu nofaptan daha önemlidir
bu hatayı bende bu yaşıma kadar yaptım

Goku

Yeni Fapstronot
Arkadaşlar bilgisayar oyunlarını bırakmak için taktiği olan varmı. Her oynadıktan sonra pişman oluyorum ama yeniden oynuyordum. En basit taktik bile benim için yararli olacaktır şimdiden teşekkür:)
sil kanka irade ile olucak işler değil bunlar. Senin beynini hacklemek için çok zeki insanlar tarafından ilmek ilmek dokunulan bir sisteme öyle kolay boyun eğemez insan beyni.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6