Assanskrat
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar şu an 20 yaşındayım bu illet ile henüz ergenliğe girmeden önce tanışmıştım ilk başlarda bunlar ne yapıyor acaba diye saf saf bakarken zamanla her gün en az 5 6 defa pmo yapan birisine dönüştüm en dibi görmem geçen sene gerçekleşti liseden mezun olmuştum ve yks ye bir sene daha hazırlanacaktım aptallık edip dershane vs. yazılmadım 12 sene boyunca okul sayesinde belli bir sosyalliğe sahip olan ben 1 yıllık bu sosyal izolasyon döneminde resmen kafayı yedim o kadar ağır şeyler izliyordum ki daha ağırı illegal içerikler oluyor bunları durumumu izah etmek için yazdım şimdi gelelim başlığa bundan 25 gün önce çok ağır bir monk moda başladım dizi film pmo manga oyun sosyal medya şeker hatta sıcak duş dahil haz veren ne varsa kestim ve gunde 10 saat civarı ders çalışmaya başladım ama 2.hafta civarı aşırı ağır çekilme belirtileri ile karşılaştım yoğun baş ağrısı bacaklarda sanki inme inmiş gibi uyuşma titreme kasılma aşırı uyku halsizlik kalem tutamayacak kadar vücutta yorgunluk bunların dopamin çekilmesinden kaynaklı olduğunu biliyordum ve 5 6 gün civarı dayandım ama en sonunda bu tembellikten ötürü bütün düzenim bozuldu sistemim yıkıldı ders çalışamadım öğlen 12 de uyanmaya başladım derken bu boşluk ve vicdani azap kasıtlı olarak süreci bozdurdu bana o an ki krizi istesem atlatırdım çok daha sağlamlarini atlattım mantığını çözdüğüm için ama yok bu böyle olmayacak dedim ve bozdum bu şu an yeni bir sürece başlamak için kendimi yeni toparlayabildim arkadaşlar bu ağır yan etkiler normal mi krizlerde beynimden ses geliyordu resmen her krizde bu yaşanıyordu sizinde başınıza geldi mi