Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Ailem Sigara Içtiğimi Oğrendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProfesionalNofapper

Emekli Looser
Pmo ile birlikte sigarayıda bırakacaktım. Yeni sürecime başlayınca telefonu kapatıp eve koydum. Lakin koyduğuma bin pişman oldum. Babam tiktok üzerinden galerime girmiş ve olan olmuş. Şu an çok kötü durumdayım depresyona girdim resmen. Şimdi bilgisayardan yazdığım için yazım yanlışları ola bilir. Sizce ne yapmalıyım 3 gündür yemek dahi yiyemiyorum. Ve beni konuşturmuyorlar intihar etmeği bile düşündüm..

Userx

''Hayat güçsüzlüğü affetmez.''
Pmo ile birlikte sigarayıda bırakacaktım. Yeni sürecime başlayınca telefonu kapatıp eve koydum. Lakin koyduğuma bin pişman oldum. Babam tiktok üzerinden galerime girmiş ve olan olmuş. Şu an çok kötü durumdayım depresyona girdim resmen. Şimdi bilgisayardan yazdığım için yazım yanlışları ola bilir. Sizce ne yapmalıyım 3 gündür yemek dahi yiyemiyorum. Ve beni konuşturmuyorlar intihar etmeği bile düşündüm..
Alışırlar bir şey olmaz

erosel

Mars Yolcusu
Duygularını anlıyorum hocam. Bir trajedi olmuş lakin bu girdiğin yol için etmen olmasın. Zaten hedefin bırakmakmış. Sende bırakmaya çalış ve olaya şu yönden bak zaten artık ailen öğrendi bırakmana da en iyi desteği en yakınından alabilirsin.

kral6666

Yoda
Dostum öncellikle kendine biraz şefkat göster.Öğrenmişlerse nolmuş? Adam öldürmedin veya çalıp çırpmadın neden bu kadar kendine kötü davranıyorsun?
Sigara ve pmo bağımlısı olabilirsin.Zaten kendin bırakacağını söylüyorsan,bunu bir atlama tahtası olarak görün ve ailenden de bu konuda destek isteyerek iki bağımlılıktan aynı anda kurtul.Sürecinde başarılar dilerim.

UBERMAN

Zafer Yolcusu
Kendini kötü hissediyor olabilirsin... Benim de kumar bağımlılığım vardı. Ve bu yüzden 20 yaşımda başıma gelmeyen olay kalmadı. Fakat ailenin öğrenmesi göze korkutucu geliyor olsa da iş işten geçmiş. Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır.

SDG

Yoda
Hocam her şey geçer. Yaşanması gerekiyormuş yaşanmış. Bundan hayatın sana öğretmek istediğini al, farkındalığını al ve devam et. Ailen senden beklemiyorlarsa şok olmuş ve tepki göstermiş olabilirler. Bu çok doğal her şey düzelir. Sen azmedeceksin yoluna bakacaksın. Kendi kendini yiyip durmayacaksın. Keşke meşke ayaklarına girmeyeceksin. Temizlenmenin yolu çamurda yuvarlanmak değildir. Bu yaşadığını kendini düzeltmek için bulunmaz bir fırsat olarak gör. Merak etme ailen tepki vermişse de iletişime her şey düzelir, onlara sindirmek için zaman tanı

ProfesionalNofapper

Emekli Looser
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. İlk zamanda çok kötü hissediyordum şimdi biraz kendime gelmiş durumdayım.

ProfesionalNofapper

Emekli Looser
Kendini kötü hissediyor olabilirsin... Benim de kumar bağımlılığım vardı. Ve bu yüzden 20 yaşımda başıma gelmeyen olay kalmadı. Fakat ailenin öğrenmesi göze korkutucu geliyor olsa da iş işten geçmiş. Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır.
Evet çok kötü his be abi eve gelmek istemiyorsun resmen 😞

nevergiveupp

Ay Yolcusu
Dostum evet öğrenmeleri kötü bir olay ama bu sigarayı bırakmak için sana motivasyon olabilir,işte bırakayım da ailem daha fazla üzülmesin veya kızmasın gibisinden.Kendini de bu kadar suçlamana gerek yok,adam öldürmedin hırsızlık yapmadın.Bırakmaya çalış baranemo diye bir kanalda sigarayı bırakma videosu vardı onu izlemen etkili olabilir.

devrimciyeniçeri

Mars Yolcusu
Türk insanının çoğunluğu bir şekilde pmo ve sigara bağımlısı ve bağımlı olduklarını dahi kabul etmiyorlar veya umursamıyorlar. Sen ise bu bağımlılıklardan kurtulmak için kendi kendine bir adım atan ve telefonu eve koymak gibi çevreni düzenlemeye yönelik akıllıca bir plan dahi yapan birisin. Akıllı ve değerli bir genç olduğun belli. Sen kendine saygı duymaya ve güvenmeye devam et dostum, sürecin daim olsun.

Son düzenleme:

minimalized

Yeni Fapstronot
Ben de camdan sarkıp sigara içerken babam odaya girip kokudan yakalamıştı, üzerine hiç konuşmadı, bozuntuya da vermedi. Sanırım anneme de söylememiş o zaman.

Zaten o hafta kafaya koyup ilk denememde bırakmıştım sigarayı. Beni sigaraya başlatan arkadaş grubumla iletişimi uzun süre kesmiştim, kafayı üniversite sınavıyla yakmıştım vs. Kendimi ciddi anlamda uzaklaştırmıştım sigaradan yani.

Üzerine de hiç konuşulmadı, belki babam unutmuştur bile. Demem o ki, zaten senin yanlış bulduğun bir eylem için başkalarından yargılama bekleme. Sen normal karşılıyor olsan ve ailen istemiyor olsa bundan utanman gerekebilirdi ancak senin durumunda herhangi bir sorun yok. İletişimle ilgili sorunları da yavaş yavaş, anlayış ile çözersiniz. Sigarayı da bırakırsın umarım.

ProfesionalNofapper

Emekli Looser
Türk insanının çoğunluğu bir şekilde pmo ve sigara bağımlısı ve bağımlı olduklarını dahi kabul etmiyorlar veya umursamıyorlar. Sen ise bu bağımlılıklardan kurtulmak için kendi kendine bir adım atan ve telefonu eve koymak gibi çevreni düzenlemeye yönelik akıllıca bir plan dahi yapan birisin. Akıllı ve değerli bir genç olduğun belli. Sen kendine saygı duymaya ve güvenmeye devam et dostum, sürecin daim olsun.
Teşekürler abi. Zor günümde yanımda olduğunuz için hepinize teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6