Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Aklımdaki Bir Soru

rodix

Yeni Üye
Katılım
11 Tem 2021
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
1
Herkese merhabalar, bir süre önce yaşadığım bir olay hakkında sizlere danışmak istiyorum.

Öncelikle yaşım 25. 12-13 yaşımdan beri bu illetle haşır neşirim. Ancak hiçbir zaman ağır kategorilerden içerik izlemedim, kendimi hep sakındım. Ancak kalçalara bakma olayı gelişti ben de. Geçen bir youtube videosu izliyordum. Sanıyorum 8-9 yaşında bir kız çocuğu vardı. Son bir yere yürümeye başladı ve kalçasına baktım, sadece 1-2 saniye. Anından düşünceler beynime üşüştü, bunu neden yaptın, niye yaptın tarzı. Son internette araştırdım. redditten falan. Bunun gayet normal olduğunu, normal insanların da yaptığını, ancak seksüel bir amaç taşımadığı sürece bir sorun olmadığını söylüyorlar. Ben de kesinlikle böyle bir düşünce yoktu, ancak hala garip hissediyorum. Bundan önce homoseksüellik takıntısı olmuştu bir süre sonra. Bunların hepsini duyarsızlaşmaya bağlı olduğunu, gördüğümüz her şeyi seksüelize ettiğimizden bahsetmişlerdi. Bunlar bana mantıklı geldi ama sizin de görüşünüzü merak ediyorum.
 

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
1,085
Tepki puanı
2,936
Puanları
180
Böyle saçma şeylerin akla gelebilmesi için pmo bağımlısı olman yeterli oluyor. Ağır, bambaşka kategorilere bakmış olma şartı yok. Ayrıca önceden okumuş, etkilenmiş olduğun pis haberlerden dolayı da arada akla gelebilir böyle şeyler. Şimdi dile getirmeye gerek yok.

Arka tarafından gözün bir anlık oraya kaymıştır, anormal olarak görme. Bunları bağımlı olan beyninin/nefsinin seni tekrar düşürebilmek için gönderdiği vesveseler olarak düşün ve görmezden gel. İğrenç bir insan değilsin sadece iğrenç bir bağımlılığın var. Fakat kurtulduktan sonra etkileri kalıcı değil. Katılıyorum sonda dediklerine.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst