Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Anlam Veremediğim İnsan Davranışları (Otistik Miyim?)

  • Konuyu başlatan anonimbirloser
  • Başlangıç tarihi
A

anonimbirloser

Misafir
Bu konuyu daha fazla burada tartışmamaya karar verdim. Mümkün olan en uygun zamanda bir psikiyatr ile görüşeceğim. Cevaplar için teşekkürler.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Feitan

Ay Yolcusu
Katılım
4 Ocak 2023
Mesajlar
77
Tepki puanı
69
Puanları
34
Anne-baban ile ilgili ciddi bir sorunun var mı?
 

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
409
Tepki puanı
935
Puanları
160
Olaya Nofap açısından yaklaşmak istiyorum. Bağımlılığımın en zirve noktasında çok duygusuz bir insandım yüz halim bile donuk bir hale gelmişti hatta ailem bile bunu fark edip psikologa götürmüştü. İşte ben orada dibi gördüm ve nofapla tanıştım. Nofap ileri günlere gelince yüzüme bir ifade geldi ve her geçen gün duygularım çok daha belirgin bir düzeye geldi. Çoğu kişi nofap yaptıkça kadınların onlara daha çok ilgili olduğunu söyler çünkü kadınlar duygusal varlıklar ve biz bu süreçte ilerledikçe yüzümüze de duygu ifadeleri geliyor o çirkin sapıkça bakış açısından kurtulup duyguları normal bir insana dönüşüyoruz.

Bağımlılık dereceni bilmiyorum ama Pmo'nun duygulara çok zarar verdiğini biliyorum.
 
Katılım
17 Mar 2021
Mesajlar
57
Tepki puanı
71
Puanları
21
Ben de böyleyim. Yazdığın cümleler o kadar tanıdık ki... Hiç garipsemedim yani. Ben pmoya başlamadan önce de böyleydim. Ve evet, ailevi bazı ciddi sorunlar yaşadım.

Bu sorunları çözmek o kadar kolay değil. Çaba gerekli. Aile ile olmuyorsa insanlarla bir şekilde sağlıklı ilişkiler kurmalı. Ben napıyorum... Hiç... Bilmiyorum nereye gidecek...
 

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
Katılım
15 Şub 2021
Mesajlar
595
Tepki puanı
1,654
Puanları
160
Yaşın kaç,gün içerisinde neler yapıyorsun biraz onlardan bahset direk sorununu yazmışsın gün içerisinde boş vaktin çok mu kalıyor herhangi bi mücadele gerektiren birşeyler yapıyor musun ?
 

Feitan

Ay Yolcusu
Katılım
4 Ocak 2023
Mesajlar
77
Tepki puanı
69
Puanları
34
Var. Kısaca şunu söyleyebilirim ailem hakkında. Beyhan Budak'ın youtube kanalında "zehirli anne babalardan nasıl korunabilirsin" isimli bir videosu var. Benim ailem bu videoda sayılan tüm kriterleri karşılıyor
Dediklerini ben de yaşadım ne hissettiğini anlayabiliyorum ve benim de ailem sıkıntılı. Açıkçası sana çok yardımcı olamam hala ben de sıkıntı yaşıyorum ama zaman zaman kendini bu konuda zorlarsan git gide bu yanlış algılarını zayıflatırsın. Kolay değil ama zamanla cesaret toplayıp kırabilirsin.
 
C

CoRoNaSouP

Misafir
Nihilizme kaymış olabilirsin. Depresyon belirtilerine benziyor ancak bir uzmana git. Şehre göre değişse de bütçen yoksa belediyenin vs bunun için merkezleri oluyor.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst