Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Antidepresanlar (Soru)

hypertrophy

Yeni Fapstronot
Anksiyete ve okb için Doktor kontrolünde antidepresanlara başlamak aptalca mı?
kendi içimde yenmeye çalıştım ve derdime deva malesef bulamıyorum .
Bu ilaçlardan insanlar bazı yan etkiler alıyor ne düşünüyorsunuz?
Ek olarak Yönelim sapmasındayım nofap seks yapmaya başlayınca geri tepti .
haftada 1-2 rüyalanmaya başladım ve eşcinsel dürtüler tekrardan başladı bundan psikolog veya psikiyatra bahsetmeli miyim?

hasanmertayd

Jüpiter Yolcusu
Anksiyete ve okb için Doktor kontrolünde antidepresanlara başlamak aptalca mı?
kendi içimde yenmeye çalıştım ve derdime deva malesef bulamıyorum .
Bu ilaçlardan insanlar bazı yan etkiler alıyor ne düşünüyorsunuz?
Ek olarak Yönelim sapmasındayım nofap seks yapmaya başlayınca geri tepti .
haftada 1-2 rüyalanmaya başladım ve eşcinsel dürtüler tekrardan başladı bundan psikolog veya psikiyatra bahsetmeli miyim?
Benim fikrik doktora tamamen saydam olman yönünde ve okb ciddi bir hastalık tedavisi ilaç ile mümkün ilerleme durumunda çok daha büyük sorunlar açabilir ve psikiyatriye biraz güvenin artması gerekli toplumsal açıdan hepimizin öznel fikirleri kendi benliğimize göre yorumlarımız mevcut fakat psikiyatri bir bilim dalı ve asırlardır üzerinde çalışılıyor kesinlikle utanmanmamalısın aksine akıllı bir insansın ki modern tıbbı tercih ediyorsun şuandaki elimizdeki en iyi imkan bu ve şunuda eklemek isterim eğer hastalığın kanser olsaydı ve doktor sana ilaç yazmak istediğinde sen yine bu şekilde düşünecek olur muydun?

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6