Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Artık Düş Yakamdan

ThewayIgo

Yeni Üye
Katılım
24 Tem 2021
Mesajlar
8
Tepki puanı
12
Puanları
4
Selamün Aleyküm,

Kaçıncı kez oldu bilmiyorum ama iddia ediyorum ki, yüzleri hatta binleri bulmuşumdur ama pek de umrumda değil. Zira Edisonvari umutlar zihnimin duvarlarına çarpıp duruyorlar. Doğal olarak bu inişin bir çıkışı olduğu inancının sıkı bir taraftarıyım.. Ama işte buradaki eylem sahibi ben olduğum için bu keskin doğa yasasının belirli eylemlere karşılık işlediğinin de bilincindeyim. Tıpkı önce eşeği bağlayıp sonra dua etmek gibi.

Her şey çok çılgınca, benim istediğimin tersine, istediklerim ise dünya düzeninin tersine, birbirini tamamlayan iki aforizma. Yani aslında Allah'ın dediği gibi sıkı bir ipe tutunmak istiyorum ama bu ipi koparmaya hazır insancıklar ve onların istek ve ihtiyaçlar arasındaki dengeyi sağlayamayan doğaları var.

Pornografi ile aramdaki bağ, tıpkı insanlardan yüz çevirip duvarlarla sevişmek gibi bir şey, bu belki de uyuşturucu da olabilirdi ama değil, yani maddenin ne olduğundan ziyade ne işe yaradığı benim ilgi alanım, kilit noktam. Aynı kısmı etkisiz hale getiren iki farklı bağımlılık, işte ana nokta hissizleşmek.

Dostlarım, kaç yaşında ve kimsiniz bilmiyorum ama buranın amacına hizmet edişiniz, sizi popülasyonun ve kitlelerin farkedilen adamı yapar, herkes aynı arzulara hizmet ederken, buna karşıyım diyen bir grup insan, yeterli.. Zaten herkes karşıyım deseydi, bi bokluk var derdim. Ben ise, herhangi biriyim, yani sadece arzularının ateşinde sınır tanımayan bir bağımlı.
 

Samuray

Son Dopamin Bükücü
Üst Düzey Moderatör
Katılım
15 May 2021
Mesajlar
800
Tepki puanı
1,842
Puanları
160
Burası mason tarikatını bile sollayacak bir yer bence :D Bu eylemin içerisindeki her insan ayrılmadan önce kesinlikle kendine bir şey katar.
 

Gelişimsabırister

Uranüs Yolcusu
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
281
Tepki puanı
381
Puanları
111
Yazını çok zor okudum. Hepimizin sevismeye ihtiyacı var? bu bitmez tükenmez arzular bi boka yaramıyor. Ne istediklerimizi elde edebiliyoruz. Ne de istediklerimizi değiştirebiliyoruz. Acı içindeyiz. Gerçekten çok ama çok zor durumda hissediyorum bazen kendimi. Hoşlandığım kişiyi görünce eve gelip ağlıyorum gün boyu.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst