Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Artık Kanatlarımdaki Tozları Sildim...

  • Konuyu başlatan neurosoft
  • Başlangıç tarihi
N

neurosoft

Misafir

Hepinize Selamlar Sevgili Dostlar. Bugün artık aklımdaki bazı şeylerin gün yüzüne çıkmasının zamanı geldi diye düşündüm. Ben zamanında kendini p*rno nun ve mastürbasyonun pençesinden kurtaramayan ama içinde her zaman potansiyel olan bir insandım. Bu illet beni günden güne sömürmekten başka hiçbir şey yapmadı. Hayatım artık çekilmez olmuştu. Kendimce bırakma denemeleri yapmaya başlamıştım ama olmuyordu. Gerçekten hiç ilerleme kaydedemiyordum. Her günüm mastürbasyon hakkında dini içerikleri dinleyip okumakla geçiyordu. Ama bunlar da bir yere kadardı. İşin felsefesini bilmeyince dine sarılmak ta çok bir işe yaramıyor. Bir gün tamamen tesadüf eseri neverfap akademi youtube kanalına denk geldim. Başlık "neverfap te ilk 30 gün yapılması gerekenler" di. Daha ilk izlediğim gibi çok çok mutlu olmuştum ki bu mutluluğu size anlatamam. Bir destek beni anlayan bir kanal. Evet işte bu! Sonrasında "dopamin reseptörleri ve neverfap akademinin bilimsel açıklaması" videosunu izledim. Tabii bu videoyu izlememle birlikte fazlaca bilgi edinmiştim. Ve bu kanaldaki tüm içeriklere bakana kadar böylece devam etti. Ama gene bir eksik vardı: Süreçlerim bir haftayı geçmiyordu. Tabii bu kolay değil dostlar. Bunun için 2 senedir mücadele ediyorum. Ama sonunda başardım. Kanatlarım varmış benim. Ama üstünde tozlar varmış. Ben onları temizledim ve artık uçabilirim artık. Benim bu foruma kayıt olma amacım tecrübeler ışığında yaptıklarımı değerlendirmek ve yeni metodlar geliştirmekti. Bu oldu ve artık ben özgürüm. Özgür olmak o kadar güzel bir şey ki... Bunu kelimelerle anlatmak inanın çok zor. Son zamanlarda foruma sadece vaktimi geçirmek için girdiğimi fark ettim. Bu da artık bir şeylerin değişmesi gerektiğinin habercisiydi. Artık forumdan çıkış yapmayı ve daha fazla zaman kaybetmekten kaçınmayı düşünüyorum. Çünkü nofap beni -10 lardan 0 a çıkardı. Benim artık +10 lara belki +90 lara kadar çıkmam gerekli. Bunu da eski alışkanlıklarım üzerine sürekli konuşarak yapmak bana abes geliyor açıkçası. Başta bu platformu kurarak nice insana yardım etmiş güzel insan Umut Bural olmak üzere tüm neverfap akademi üyelerine destekleri, yazdıkları ve ürettikleri için teşekkür ederim. Arada bir yeni neler yazılmış çizilmiş görmek için ziyaretçi olarak girerim foruma. Ama beni hesabımda artık özel durumlar hariç aktif bulamayabilirsiniz. Hepinize hayatınız da başarılar dilerim. Seviliyorsunuz <3
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst