Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Ascentrix Uygulaması

jazher

Yeni Fapstronot
Öncelikle web linkini bırakayım uygulama zaman yönetim uygulamasıdır.
Şuan ki sürümü ücretsiz herhangi bir veri birşey talep etmiyor.
Kayıt olup verilerinizi kalıcı hale getirebilirsiniz.

Uygulama merdiven tekniğinden esinlenildi .
Önce T peak ölçüyorsunuz. Süreci başlatıp odaklanabildiğiniz kadar odaklanıyorsunuz
(Tavsiyem 30-45 dk ya kadar zorlamanız hemen pes etmeyin. )
Sonra uygulama sizin günlük odaklanma seviyenizi hesaplıyor ve.
Sizin için oturum ayarlıyor. 30 25 20 15 şeklinde azalan şekilde çalışmanızı sağlıyor.
Pomodoro yöntemi biliyorsunuzki genelgeçer bi yöntem ve kişyie özel değil.
Dopamin sistemi böyle çalışmıyor. Beyin Sürekli aynı ödülü aldığı zaman duyarsızlaşır.
Bu şekilde dinamik bir sistem kuruyoruz.
Ve odaklanma süresinin zaman geçtikçe azalacağını da biliyoruz.
4 oturumun sonunda 90 dakikanın 5 te 1 i oranında ekstra mola yapıyorsunuz buda 18 dakika yapıyor .

Uygulamaya ilerde farklı modlar eklenecektir.

Son düzenleme:

hypertrophy

Ay Yolcusu
xp mantığı güzel olmuş dün gördüm şimdi kullanıyorum, kullanacağım bu siteyi.
arayüzü sadeleştirme olsa iyiydi ben göremedim
Kozmetikler vs yapıp xpyi fonksiyonelleştirebilirsiniz mesela seviye atladıkça token gelebilir o tokenle tema alabiliriz alarm sesi alabiliriz

birde t peak iyi odaklandığımız dönemde aldığımız ölçüt gerçeği ne kadar yansıtır bilemedim ben dün akşam ölçüm aldım 70 dakika idi zorlanmadım ama her zaman öyle olmuyor t peak günlük mü almalıyız ?

Site kişisel hissettiriyor
pomodroyu sana özel ayarlaması falan
pazarlama güzel yapılırsa güzel site olduğunu düşünüyorum arayüz kişiselleştirmede gelirse kullanıcılar uygulamayı benimseyecektir bilmiyorum popüler alternatif var mı ama ben bunu kullanırım diğer pomodrolardan daha kullanışlı

jazher

Yeni Fapstronot
xp mantığı güzel olmuş dün gördüm şimdi kullanıyorum, kullanacağım bu siteyi.
arayüzü sadeleştirme olsa iyiydi ben göremedim
Kozmetikler vs yapıp xpyi fonksiyonelleştirebilirsiniz mesela seviye atladıkça token gelebilir o tokenle tema alabiliriz alarm sesi alabiliriz

birde t peak iyi odaklandığımız dönemde aldığımız ölçüt gerçeği ne kadar yansıtır bilemedim ben dün akşam ölçüm aldım 70 dakika idi zorlanmadım ama her zaman öyle olmuyor t peak günlük mü almalıyız ?

Site kişisel hissettiriyor
pomodroyu sana özel ayarlaması falan
pazarlama güzel yapılırsa güzel site olduğunu düşünüyorum arayüz kişiselleştirmede gelirse kullanıcılar uygulamayı benimseyecektir bilmiyorum popüler alternatif var mı ama ben bunu kullanırım diğer pomodrolardan daha kullanışlı
Teşekkür ederim öncelikle.
Her gün odak seviyemiz değişiyor bunda bir sürü etken var. Dünki yediğiniz kötü gıdadan kötü uyku kalitesi gün içinde yaşadığınız stres .Bu değişebilen bi ölçüt her gün aynı miktarda odaklanamıyoruz. T-peak in değişken olması beklenen bi durum. Ama haftalık aylık ortalamanın zamanla yukarı çıkması gerekiyor. Odaklanma seviyesinin zamanla artması gerekiyor.
T-peak sayesinde bölünmeden yapabildiğiniz maksimum odaklanmayı gerçekleştiriyorsunuz. Ondan sonrada kademeli bir şekilde frenliyoruz. Ve 4 oturumun sonunda kayda değer bir odaklanma yaşadığınızı göreceksiniz.
Üstüne başlama dirençlerini yaşamadığınızı . Eskisinden daha kaliteli odaklandığınızı göreceksiniz.
Alarm sistemide siz kapatana kadar çalmaya devam ediyor.Tavsiyem rahatsız olsanızda kapatmamanız. Böylece rahatsızlığı bitirmek için masaya geri gidip ders çalışmaya başlayacağınızı fark ediceksiniz.

Uygulama bu şekilde tüm dopamin sisteminizi hackliyor :).

t-peak'i Her oturum başında da alabilirsiniz.Gün içinde defalarca (Ben o şekilde kullanıyorum).

Kozmetik ve xp olayı dahada gelişecek. Leaderboard tarzı şeyler eklemeyi planlıyorum yarışmalar vesaire .

Uygulama şuanki itibariyle free& beta tarzı ilerliyor. İleride freemium tarzına dönüşecek. Ekstra özellikler için aylık cuzi bi miktar ödeme yapıyorsunuz.
Elimden geldiğince oyunlaştırmaya çalışıyorum şuan Matrix teması üstünden geliştirdim farklı temaları geliştirmeyi düşünüyorum.

Yani piyasada pomodoro flowmodoro vs kullanmadıgım şablon kalmadı ama hepsi belirli bir disiplin yaratmıyor.Ve sabit ödül hissi yarattığı için başlama konusunda direnç yaratıyor. Bu şekilde dinamik oyunlaştırılmış bir yapı kurguladım. Dahada oyunlaştırmayı planlıyorum.

Henüz beta sürümünde olduğu için veri kaybolması vesaire hatalar olabilir .

hypertrophy

Ay Yolcusu
Teşekkür ederim öncelikle.
Her gün odak seviyemiz değişiyor bunda bir sürü etken var. Dünki yediğiniz kötü gıdadan kötü uyku kalitesi gün içinde yaşadığınız stres .Bu değişebilen bi ölçüt her gün aynı miktarda odaklanamıyoruz. T-peak in değişken olması beklenen bi durum. Ama haftalık aylık ortalamanın zamanla yukarı çıkması gerekiyor. Odaklanma seviyesinin zamanla artması gerekiyor.
T-peak sayesinde bölünmeden yapabildiğiniz maksimum odaklanmayı gerçekleştiriyorsunuz. Ondan sonrada kademeli bir şekilde frenliyoruz. Ve 4 oturumun sonunda kayda değer bir odaklanma yaşadığınızı göreceksiniz.
Üstüne başlama dirençlerini yaşamadığınızı . Eskisinden daha kaliteli odaklandığınızı göreceksiniz.
Alarm sistemide siz kapatana kadar çalmaya devam ediyor.Tavsiyem rahatsız olsanızda kapatmamanız. Böylece rahatsızlığı bitirmek için masaya geri gidip ders çalışmaya başlayacağınızı fark ediceksiniz.

Uygulama bu şekilde tüm dopamin sisteminizi hackliyor :).

t-peak'i Her oturum başında da alabilirsiniz.Gün içinde defalarca (Ben o şekilde kullanıyorum).

Kozmetik ve xp olayı dahada gelişecek. Leaderboard tarzı şeyler eklemeyi planlıyorum yarışmalar vesaire .

Uygulama şuanki itibariyle free& beta tarzı ilerliyor. İleride freemium tarzına dönüşecek. Ekstra özellikler için aylık cuzi bi miktar ödeme yapıyorsunuz.
Elimden geldiğince oyunlaştırmaya çalışıyorum şuan Matrix teması üstünden geliştirdim farklı temaları geliştirmeyi düşünüyorum.

Yani piyasada pomodoro flowmodoro vs kullanmadıgım şablon kalmadı ama hepsi belirli bir disiplin yaratmıyor.Ve sabit ödül hissi yarattığı için başlama konusunda direnç yaratıyor. Bu şekilde dinamik oyunlaştırılmış bir yapı kurguladım. Dahada oyunlaştırmayı planlıyorum.

Henüz beta sürümünde olduğu için veri kaybolması vesaire hatalar olabilir .
Belli başlı mentörlük hizmetleri var onlarla işbirliği yapıp uygulamalarına bu sistemi entegre edip bir miktar bütçe kazanabilirsiniz diye düşünüyorum tabi fikrin çalınmasına karşı önlem aldıysanız
Bu size kickstart olabilir
Genelde pomodro vs öğrenciler kullanıyor yine öğrenci kesme oynamak güzel olur

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6