İradene_Hakim_Ol
Yeni Fapstronot
Selam dostlar, herkese iyi günler dilerim. Öncelikle bu mesajı yaşadığım stres anında yazmaktayım. Maalesef ki 1 haftadır önceki zamanlarıma göre daha huzursuz, takıntılı ve özgüvensizim. Bu mesajı yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyorum maalesef. Yaklaşık 1 hafta önce bir işe başladım bu hayatımda attığım en güzel adımlardan biriydi aslında, yıllardır kendimi geliştirmeyen, hiçbir şey yapmayan, sürekli evde yatan ve bu sebeplerden ötürü de genelde pmo illetine bulaşan birisiyim. Ancak işe girmeme rağmen pmo devam ediyor ayrıca önceki yazımda saçlarımın güçsüzleşmesinden de bahsetmiştim. Bunun sebebinin yıllardır bu monoton hayat tarzıdır diye düşünüyordum. Doktorlara falan da gittim hiçbiri doğru düzgün ilgilenmedi maalesef, test yapmak yerine her seferinde bana sponsorları olan ürünleri satmaya çalıştılar. Kısacası insan yerine konmadım, benim de hislerim olduğu karşı taraf tarafından anlaşılmadı maalesef. Her gittiğim doktora tek tek farklı tahliller yaparak boşluğu kapatmaya çalıştım yine de bakmam gereken değerler vs var. Tek isteğim istediğim tedavilerin olması sadece olmayınca da üzülüyor insan işte. Dişçiye gidiyorum Dişimde implant yapılması gerekiyor olmasına rağmen müdahale etmiyor mesela ne yapacağımı şaşırdım desem yeridir(dişimi çeken doktor buraya implant yaptır mutlaka dedi, ben de uygun diye devlete gitmiştim). Her hastaneden çıkışımda depresif bir ruh haline bürünüyordum ailemde herkesin gür saçı var benim neden yok diyerek. İnşallah ilk maaşımla özel bir hastanede her türlü testimi yaptıracağım.
Asıl konuya değinecek olursam iş yerinde herkesin saçı cildi çok güzel ve sağlıklı duruyor ben ise kendime baktığımda soluk bir cilt yıpranmış ve incelmiş bir saç görüyorum ve iş ortamında sürekli aynalara maruz kalıyorum. Bu durum beni sürekli tetikliyor maalesef. İnsanlarla konuşurken aşırı özgüvensizim, gülemiyorum. Gerçi bu durum uzun zamandır var pmo dan kaynaklı ama iş yerinde kendimi yanlız hissediyorum beni motive edecek bana destek olacak kimse yok. Stesten dolayı eve gidince pmo illetine maruz kalıyorum. Güzel kıyafetler giyeyim diye Avm ye gidince saçım göze çarpıyor alışveriş dahi yapamıyorum maalesef. Düşününce çok saçma bir takıntı ama temelinde başka şeyler yatıyor. Pmo yu bırakacağım ama ya hayatıma birini bulamazsam ne yapacağım düşüncesi de geliyor aklıma ama pmo yapınca daha kötü bir ruh haline bürünüyorum. Süreki agresif sürekli mutsuz ve sürekli ağlamaya meyilli bir insan oluyorum.
İş yerinde kendimi geliştirmek için çok zamanım oluyor kitap okumaya çalışıyorum ama birden kitabı okumayı bırakıp kendi kendime düşüncelere ve strese kapılıyorum. Psikoloğa gitsem faydası olur mu bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum. O yüzden sizlerden de destek istiyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Asıl konuya değinecek olursam iş yerinde herkesin saçı cildi çok güzel ve sağlıklı duruyor ben ise kendime baktığımda soluk bir cilt yıpranmış ve incelmiş bir saç görüyorum ve iş ortamında sürekli aynalara maruz kalıyorum. Bu durum beni sürekli tetikliyor maalesef. İnsanlarla konuşurken aşırı özgüvensizim, gülemiyorum. Gerçi bu durum uzun zamandır var pmo dan kaynaklı ama iş yerinde kendimi yanlız hissediyorum beni motive edecek bana destek olacak kimse yok. Stesten dolayı eve gidince pmo illetine maruz kalıyorum. Güzel kıyafetler giyeyim diye Avm ye gidince saçım göze çarpıyor alışveriş dahi yapamıyorum maalesef. Düşününce çok saçma bir takıntı ama temelinde başka şeyler yatıyor. Pmo yu bırakacağım ama ya hayatıma birini bulamazsam ne yapacağım düşüncesi de geliyor aklıma ama pmo yapınca daha kötü bir ruh haline bürünüyorum. Süreki agresif sürekli mutsuz ve sürekli ağlamaya meyilli bir insan oluyorum.
İş yerinde kendimi geliştirmek için çok zamanım oluyor kitap okumaya çalışıyorum ama birden kitabı okumayı bırakıp kendi kendime düşüncelere ve strese kapılıyorum. Psikoloğa gitsem faydası olur mu bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum. O yüzden sizlerden de destek istiyorum, şimdiden teşekkür ederim.