dojeh
Ay Yolcusu
Merhaba arkadaşlar 3gun sonra askere gideceğim İzmir seferihisara. Son zamanlarda düzensizliğim bir hayli arttı. Amacım askerlikte her yönden kendimi geliştirip ordaki disiplini tam anlamıyla benimseyip hayatımın parçası haline getirmek.
Amaçlarım;
6ay nofap!
6ay telefon sosyal medya yok !
6ay boyunca şekerli yiyecekler yok !
6ay boyunca sabahları geç uyanmak yok!
bütün bunları yapacağım. Bazıları zorunlu olacak. Ama bazıları benim elimde olacak. Sosyal medya telefon uyku gibi şeyler zorunlu zaten. Nofapta da şeker tüketimini azaltmakta da kendimi zorlayacağım.
evet bir hayli zor olacak gibi görünüyor. Orda oluşan bu başlıkları yerine getirirken oluşacak sorunlar için danışabileceğim kimse olmayacağı için şimdiden yorumlarınızı fikirlerini almak istedim. Onun dışında sizce psikolojik açıdan kendimi nasıl dinç tutabilirim orda? Bu konularda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
Herkese bu yolda başarılar..
Amaçlarım;
6ay nofap!
6ay telefon sosyal medya yok !
6ay boyunca şekerli yiyecekler yok !
6ay boyunca sabahları geç uyanmak yok!
bütün bunları yapacağım. Bazıları zorunlu olacak. Ama bazıları benim elimde olacak. Sosyal medya telefon uyku gibi şeyler zorunlu zaten. Nofapta da şeker tüketimini azaltmakta da kendimi zorlayacağım.
evet bir hayli zor olacak gibi görünüyor. Orda oluşan bu başlıkları yerine getirirken oluşacak sorunlar için danışabileceğim kimse olmayacağı için şimdiden yorumlarınızı fikirlerini almak istedim. Onun dışında sizce psikolojik açıdan kendimi nasıl dinç tutabilirim orda? Bu konularda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
Herkese bu yolda başarılar..