Yaşım 21, 2 senedir düzenli fitness yapıyorum beslenmem normal ama 2 seneden beri ereksiyon performansım gittikçe azalıyor lise zamanlarımda olur olmadık yerlerde ereksiyon olurdum son 1 aydır artık sadece kız arkadaşımla buluşunca veya mastürbasyon yaparken erekte oluyordum (cinsel ilişki sırasında ereksiyon eskisine nazaran çabuk bitiyor ondan dolayı doğru dürüst cinsel ilişkiyede giremiyorum) geçen perşembe günü ürolojiye gittim ve kan testi istedi sonuçlarımı aşağıya koydum değerler normal gibi ama bende hala ereksiyon problemi var yazın sınav sonucumu beklerken evde olduğum için 2 günde 1 yanlış mastürbasyon yapıyordum ve nofap'e başladım. Sizce ereksiyon problemi sebebi psikolojik midir yoksa fiziksel midir? problem fitnessa başladığım zamanlardan beri gittikçe artıyor ilk şüphem spor ikincisi ise şu sıralar kız arkadaşım il dışında ondan psikolojik olabilir diye düşünüyorum bir diğer şüphemse prolaktin yüksekliği, doktora prolaktin yüksekliği ereksiyon problemi yapıyormuş ondan olabilir mi dedim ama sonuçların normal yüksek olsa 300lerde felan çıkar diyip ilgilenmeden yolladı.

Son düzenleme: