Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Babamdan Nefret Ediyorum

sadecemusti

Yeni Üye
Benim babam herzaman bizi aşağıladı dövdü sövdü evde artık huzur kalmadı o evde olunca hepimiz kaçacak boryer arıyoruz. Artık dayanamıyorum 14 yaşındayım ben ama kendimi bildim bileli bize işgence çekdirdi hergün ölmesi için dua ediyorum elimden yapacak birşey gelmiyor :(

Furki89

Venüs Yolcusu
Çok zor bir durum dostum.
Onu değiştiremezsin ne yazık ki.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah düzelir.

Kendini üzme sen , yaşın genç, bağımsız bir birey olabilmek için şimdiden çalışmalarima odaklan.
Ailenin diğer üyeleriyle güzel konuş iyi vakit geçir.

Unutma bazen tek bir kişinin tavırları aileyi çok daha yaşanılır kılar. O da sen olabilirsin

sadecemusti

Yeni Üye
Çok zor bir durum dostum.
Onu değiştiremezsin ne yazık ki.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah düzelir.

Kendini üzme sen , yaşın genç, bağımsız bir birey olabilmek için şimdiden çalışmalarima odaklan.
Ailenin diğer üyeleriyle güzel konuş iyi vakit geçir.

Unutma bazen tek bir kişinin tavırları aileyi çok daha yaşanılır kılar. O da sen olabilirsin
Teşekkürler

sadecemusti

Yeni Üye
Dostum liseyi anneannenin yanında okuyabilirsin veya lise 2'ye geçtiysen nakil isteyebilirsin. Bazen gurur yapıp gereksiz savaşlara girmektense farklı yolları değerlendirmek daha doğrudur mutlu ve iyi kalmak adına.
Bu opsiyonu bir hesaba kat derim.
Onlarda kalmayı denedim ama onlarla fazla kalırsam gine sorunlar yaşıyorum maelesef :( gelip alıyorlar beni hemen

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6