Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bağımlılıkları Bırakmanın En Etkili Yolu

Sametak256

Jüpiter Yolcusu
Hepimiz hayatlarımızda bir biçimde az veya çok birşeylere bağımlı olabiliyoruz.
Bağımlı olmaya yatkın bi tarafımız var,ama sırf bu yüzden bağımlılıklarımızı terk etmemek veya bu durumu böyle kabullenmekte mantıklı birşey değil tabi.
Benimde bağımlılıklarım vardı ve ben bağımlılıklarımı tamamen bırakmak istiyordum.
Bağımlılıkları tamamen bırakabilmenin yoluda;o bağımlılıkları dönüştürebildiğimde ancak böyle birşeyin mümkün olabileceğini farkettim.

Ne demek istiyorum:
Birşeylere bağımlı olduğunuzda ne olur??
Aslında bağımlı olduğunuz şeylere güçlü bir şekilde bağlanmışınızdır ve bu bi yerden sonra öyle bir hal alırki birçok riski ve bedeli ödemeyi göze alırsınız.
Yapacağımız şeyde şu:
Bağımlı olduğumuz bize birçok açıdan zarar veren-ileride yıkıcı sonuçları olucak olan şeyler yerine,
Yine onlar kadar güçlü bir şekilde bağlanacağımız ancak yukarda belirttiğimdekine benzer bağımlılıklarda olduğu gibi bir durumunda söz konusu olmadığı ve bize birçok açıdan fayda sağlayacak-ileride yapıcı sonuçları olucak birşeyleri hayatımıza katıcaz,bu kadar.
Ben kendimde faydasını gördüğüm için sizlerlede bunu paylaşmak istedim.

Uyarı:Bu bağımlılık dönüşüm sürecinde hayatınıza yeni katacağınız şeyler içinde ve onları ölene dek koruyabilmeniz içinde birçok riski ve bedeli ödemeyi göze almanız gerekecek.
Arkadaşlar!!! hayatınızda o riskleri ve bedelleri ödemeyi siz her halükarda zaten göze alıyor olucaksınız,en azından uğruna değicek birşeyler adına,bir amaç için olsun değilmi?!
Eğer bunu yapabilirseniz,ne olucak biliyormusunuz?
Cevap:Hayatınızda her ne yaparsanız yapın ve her ne yaşarsanız yaşayın her halükarda hayatınız kendiniz için anlamlı olucak.
Aksi takdirde ilerde çok kötü pişman olucaksınız.

Kendini düşünen-kendi geleceğini düşünür ve kendi iyiliği için bu doğrultuda herşeye rağmen ne gerekiyorsa yapar.
Bu 3 soruyu kendinize sorun:
1)Kendime karşı ne kadar dürüsttüm?
2)Kendimi ne kadar düşünüyorum?
3)Geleceğimi ne kadar düşünüyorum?
Tercih sizin.İstediğinizi yapmakta özgürsünüz.

Son düzenleme:

UyKuSuZuM

Mars Yolcusu
Hayır şahsi birşey değil kesinlikle. Sürekli aynı kişiyi paylaşmak itici veya reklam gibi oluyor.
Anladım, teşekkürler. Yanlış anlamayın lütfen, kötü bir şeyden demiyorum. Sadece Sinan Canan'ı ben de takip ediyorum, acaba hakkında bildiğiniz bir şey mi var diye merak ettim. Yani meraklı bir insanım biraz :) İyi gecelere efenim.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6