Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Başa Dönen Bir Başarı Hikayesi

GoldenLight

Her ışık, bir karanlıktan doğar.
Her relapse bizi daha iyi bir sürece yönlendiriyor. Önemli olan pes etmeden bu yola canla başla devam etmek. Bu yazında güzel etkiler görmüşsün ve tekrardan bir anka kuşu gibi küllerinden doğacaksın ve mezuniyet yazını okuyacağız...

Reseptör Kanatlı Kuş

Yeni Fapstronot
Her relapse bizi daha iyi bir sürece yönlendiriyor. Önemli olan pes etmeden bu yola canla başla devam etmek. Bu yazında güzel etkiler görmüşsün ve tekrardan bir anka kuşu gibi küllerinden doğacaksın ve mezuniyet yazını okuyacağız...
Kesinlikle. Tekrar o yola girdim. İnşallah başaracağım

Reseptör Kanatlı Kuş

Yeni Fapstronot
Bir ağaç dikmek için en iyi zaman yirmi sene öncesiydi, ikinci en iyi zaman ise şimdi

Tekrardan ayağa kalkıp daha iyi bir başarı hikayesi yazabilirsin
Onun için burdayım önce hayatımda sonra da burada güzel şeylere imza atacağım yaptığım işlerde ki verimimi arttırıp sürece adapte olarak zihnimi kötü şeylerden temizleyeceğim inşallah. O eski günler bir çok açıdan paha biçilemezdi tekrar kavuşmayı dört gözle bekliyorum. Güzel temennin için teşekkürler

OğuzhanE

Yeni Üye
Bu yazı ile motive olduğumu belirtmeliyim dostum ama her relapse bizi bir ileriye taşıyor. Yılmadan, usanmadan bu yolda ilerleyeceğiz ve başaracağız. Sürecin daim olsun, nice 90 günlere.. Umudunu yitirme :)

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6