Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Başa Dönen Bir Başarı Hikayesi

Reseptör Kanatlı Kuş

Yeni Fapstronot
Katılım
26 Eyl 2021
Mesajlar
8
Tepki puanı
15
Puanları
4
Merhaba dostlarım

Ben bu grubu 3 yıl önce mast bağımlılığımdan kurtulmak için yaptığım onlarca araştırmadan sonra izlediğim bir videonun altında ki gözüme çarpan yorum vesilesiyle tanıdım. İyi ki de karşılaşmışım.FB_IMG_16327690661277014.jpg

Arkadaşlar ben grubu tanıdığım ilk gün başladım ve bu güne kadar hiç bozmadım. Şuan ise aşağıda göreceğiniz gibi porno izlememek mast yapmamak üzere başladığım Neverfap'ta 3 ayı geride bıraktım. Ben dinine bağlı yaşamaya çalışan bir Müslümanım. Sizlerinde mâlumudur ki bu bağımlılık dinimizce de uygun bulunmamış. Hem bu şuurla hemde YouTube ve Facebook yoluyla öğrendiklerim ile yola çıktım ve gerçekten mesafe kastettikçe çok artısını gördüm. Faydaları noktasında tecrübe ettiğim şeylerin bir kısmını faydalı olmak adına sizlere madde madde yazacağım:

¶•Eskiden cinsel içerikli herşey beni çok aşırı derecede tahrik ederdi. Bunu YouTube'de ki reklamlardan tutun sokakta apaçık süslü elbiselerle gezen kadınlara kadar götürebilirsiniz. Neverfap'a başladıktan sonra bu yavaş yavaş derken neredeyse tamamen gitti. Bu mast yapan herkes de muhakkak vardır. Küçücük şeylerden dolayı vücudunuz özellikle malum organınız farklı bir hale girmeye, başka bir deyişle hayvanlaşmaya başlar. İşte bunların hepsi benim için geride kaldı. Küçük bir detay vereyim; zaman geçtikçe organınızın eskiye nispeten ciddi manada sertleştiğini göreceksiniz.

¶•Önceleri bulunduğum yer neresi olursa olsun bir anda hayal kurma isteği gelirdi ve anlık haz verdiği için bu mevzular üzerine uzun uzun sahte düşüncelere kapılırdım. Bir süre sonra ise uygun ortamı bulduğum ilk vakitte relapse olurdum. Artık bunlarda geride kaldı. Zihnime cinsel içerikli pek birşey gelmiyor desem yeridir. Mâzim ile kıyasladığımda şaka gibi ama artık bunları aştım.

¶•Bu sürecin nasıl geçtiğine gelecek olursak ben ilk andan itibaren büyük bir kararlılıkla başladım. Ve hep kendimi birşeylerle meşgul ettim. Zaten çalıştığım için hafta sonu haricinde pek boş vaktim de yoktu. Bazı zamanlar çok zorlandım, acı çektim, kıvrandım ama yapmayarak geçirdiğim o kadar günün emeğini ve elde ettiğim enerjinin lezzetini çöpe atmayı istemediğim için irademe sahip çıktım. Benim için ilk 10 gün ve 3. ay içerisinde bazı zamanlar çok zor geçti. Fakat artık hiç yokluğunu hissetmiyorum sadece yoluma bakıyorum.

¶•Diğer bütün faydaları bir tarafa bırakarak sadece interneti faydalı şeyler için kullanmak adına dahi bırakmış olsanız emin olun bu size yeter. Çünkü kendinize verdiğiniz saygınız arttığından internette harcadığınız vakitten bile kalıcı keyif alıyorsunuz.

¶•Bir işe oturduğum zaman artık daha iyi odaklanabiliyorum, zihnimi boş şeylere esir etmiyorum. Kendimi değersiz hissetmiyorum. Hayattan zevk alıyor her anımın değerini bilerek hedeflerime ulaşmak için var gücümle çalışıyorum. Darısı sizin başınıza.
-------------------------------------------------------
Evet arkadaşlar 3 yıl önce yazdığım kısa öz başarı hikayemin sonuna geldik. Malesef 100. güne yaklaşırken kendimde bulduğum özgüven ve cesaretle bile isteye internet yoluyla tetikliyicilere maruz kaldım ve sonucunda relapse oldum. Kendimi eskisi kadar meşgul edemediğim içinde o günden bu güne ne yazık ki 30 günden ileriye gidemedim.

Dostlarım bu süreci uzun soluklu götürebilmek istiyorsak bence kilit noktamız en başta bol bol yazılar videolar izleyerek zihnimizi bunun şeksiz şüphesiz zararlı olduğuna ikna etmek, sonrasında ise boş vakitlerimizi dolduracak faydalı uğraşlar olmalı. Tekrardan başarı hikayemi yazdığım o günlere dönebilmeyi o kalıcı hazzı ve huzuru yaşayabilmeyi iple çekiyorum. Bunun içinde yoğun olduğum şu zamanlarda tekrardan buralarda olmaya ve mezuna kalmaya çalışacağım. Süreciniz daim olsun...
 
Son düzenleme:

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
407
Tepki puanı
934
Puanları
160
Her relapse bizi daha iyi bir sürece yönlendiriyor. Önemli olan pes etmeden bu yola canla başla devam etmek. Bu yazında güzel etkiler görmüşsün ve tekrardan bir anka kuşu gibi küllerinden doğacaksın ve mezuniyet yazını okuyacağız...
 

Reseptör Kanatlı Kuş

Yeni Fapstronot
Katılım
26 Eyl 2021
Mesajlar
8
Tepki puanı
15
Puanları
4
Her relapse bizi daha iyi bir sürece yönlendiriyor. Önemli olan pes etmeden bu yola canla başla devam etmek. Bu yazında güzel etkiler görmüşsün ve tekrardan bir anka kuşu gibi küllerinden doğacaksın ve mezuniyet yazını okuyacağız...
Kesinlikle. Tekrar o yola girdim. İnşallah başaracağım
 

Reseptör Kanatlı Kuş

Yeni Fapstronot
Katılım
26 Eyl 2021
Mesajlar
8
Tepki puanı
15
Puanları
4
Bir ağaç dikmek için en iyi zaman yirmi sene öncesiydi, ikinci en iyi zaman ise şimdi

Tekrardan ayağa kalkıp daha iyi bir başarı hikayesi yazabilirsin
Onun için burdayım önce hayatımda sonra da burada güzel şeylere imza atacağım yaptığım işlerde ki verimimi arttırıp sürece adapte olarak zihnimi kötü şeylerden temizleyeceğim inşallah. O eski günler bir çok açıdan paha biçilemezdi tekrar kavuşmayı dört gözle bekliyorum. Güzel temennin için teşekkürler
 

OğuzhanE

Yeni Üye
Katılım
19 Ağu 2021
Mesajlar
10
Tepki puanı
8
Puanları
3
Bu yazı ile motive olduğumu belirtmeliyim dostum ama her relapse bizi bir ileriye taşıyor. Yılmadan, usanmadan bu yolda ilerleyeceğiz ve başaracağız. Sürecin daim olsun, nice 90 günlere.. Umudunu yitirme :)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst