Merhabalar, arkadaşlar. yaşım 37 15 yıldır bu sorun ile mücadele ediyordum. taa,ki sizleri bulana denk. Her neyse ilk neverfap startım haziranin başında başladı o süre zarfında gayet iyi ilerliyordum. Hatta kendime olan değişikleri not tutmaya başladım. neyse ağustos ayının 1,inde besin zehirlenmesi geçirdim. zehirlenme o kadar kötüydüki hastanelik oldum. ve serum filan bağladılar. sonra ise eve döndüm. tekrar sürece devam etmeye başladım. lakin ufak bir sorun vardı. zehirlenmeden önceki olan değişimler durmuştu. sanki vücutum kendini kapatmıştı. hiç bir şey hissetmiyorum ne biliyim değişim felan yoktu. biraz araştırdım zehirlenme sonrası mide enzimler zarar gördüğü için 1 ay filan geçmesi gerekiyormuş. neyse tamam dedim ben devam etim. ama bu ayın 15,ine kadar. 15 de klasik olarak bir bakayım bir şey olmaz edasıyla baktım. ve relapse oldum. kötü filan oldum işte. neyse tekrar ayın 16 başladım sürece. ama hala bir etki veya bir değişim gözlemliyemiyorum, acaba bir sorun mu var ? veya bende ters giden bir şey mi var ? Şimdi,den cevaplarınız için teşekkür ederim..