cihangir0625
Yeni Fapstronot
Bu sefer olucak arkadaşlar bu sefer kurtulucam o 90 günü görücem inşallah dua edin lütfen
Son düzenleme:
hocam tek tek okuyacağım lütfen zararlar konsuunda yardım edin kendime anlatmam gerek cidden okuyacağım söz Allah razı olsunÖncelikle sakin ol.
Pbky kitabını belki de atlaya atlaya okudun. Dikkatli ve not alarak okursan çok daha fayda alırsın. Ancak vaktin yoksa çalışmaktan dolayı, zor olabilir. Foruma yeterince vakit ayırsan aslında anlayacaksın. Bu panik halinden çıkıp bilincine odaklanman, bu konu hakkında ciddi şekilde düşünmen ve forumu veyahut neverfap akademideki yazıları, videoları okuman - dinlemen lazım. Sana özelinden birkaç konu atacağım üşenmeden, atlamadan oku.
Özelinden attım önemli gördüğüm bazı konuları. Forum bunun için var. Burada anlatıyoruz, birçok yazı-konu var. Fakat anlamak sizin elinizde sadece isteyin ve çaba sarf edin.hocam tek tek okuyacağım lütfen zararlar konsuunda yardım edin kendime anlatmam gerek cidden okuyacağım söz Allah razı olsun
Ben sana en basitinden anlatıyım kendine ne yaptığını. kolunu çarptığında bir daha çarpmıyosun neden masturbasyon yapıyosun bu düşünceyle bir daha dene belki faydası olur . Ve odaklanmaya direk men zarar veriyo .Arkadaşlar 4 5 günlük relaps dan çıkamıyorum şunu anladım benim beynime bunun zararlarını göstermem gerek. Pbky kitabını okudum fakat pek birşey anlamadım zamanım olmadığı için. Lütfen bana p***no ve mastürbasyonun zararlarını anlatacak biri var mı lütfen yardım edin beynime bunu göstermem gerek. Yks hazırlanıyorum bide. Buna nasıl etkisi olabilir odaklanma sıkıntısı yaşıyorum bundan mı kaynaklanıyor ?
Sarılabileceğin tüm kaynaklara sarıl o zaman bilim ,dini boyut, sosyallik vs.den rahatça yürüyebilirsin ,bu konunun altındaki 3 5 kişinin yazacağı şeyler yetmez maalesef.Arkadaşlar 4 5 günlük relaps dan çıkamıyorum şunu anladım benim beynime bunun zararlarını göstermem gerek. Pbky kitabını okudum fakat pek birşey anlamadım zamanım olmadığı için. Lütfen bana p***no ve mastürbasyonun zararlarını anlatacak biri var mı lütfen yardım edin beynime bunu göstermem gerek. Yks hazırlanıyorum bide. Buna nasıl etkisi olabilir odaklanma sıkıntısı yaşıyorum bundan mı kaynaklanıyor ?