83.gün
Uzun bir aradan sonra yine merhaba,
Sürecim gayet iyi gidiyor. 14. Sıraya adımı yazdırmak için gün sayıyorum artık. 65. günden beri herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Herşey yolunda. Kısaca kendimde hissettiğim değişimlere değinecek olursam kendimi harika hissediyorum. Kendimi uzun zamandan beri hiç böyle iyi hissetmemiştim. Belki de psikolojik bilmiyorum. Kendime güvenim geldi. Artık daha fazla ders çalışabiliyorum. Aslında son zamanlarda foruma az girmemin de sebebi daha uzun süreler ders çalışabiliyor oluşum. Artık günde 5-6 saat ders çalışabiliyorum. Yani 45 dk lik 8 oturum. Benim için hayal gibi. Önceden roman okuyamazdım. Şimdiyse saatlerce okumak istiyorum. Daha iyi konsantre olabildiğimi düşünüyorum. İnsanlara derdimi daha iyi anlattığımı ve onların da beni daha iyi anlayabildiğini hissediyorum. Bırakın kadınları ben önceden doğru düzgün kimseyle konuşamazdım. Şimdi mükemmel olmasada bu konuda da ilerleme var. Artık hayattan keyif almaya başladım. Ve geriye dönüp baktığımda bu iğrenç şeylere ayırdığım zamana üzülüyorum. Başka hiçbirseye değil. Eskiden yaşadığım o hüsranlar, o yeniden başlayışlar geliyor. Yoo dostum yoooo... Ben o süreçleri bir daha yaşayamam. Allah kimseye göstermesin. Sizleri o kadar iyi anlıyorum ki. İnanın bana buralara gelmek kolay olmadı. Ama burda kilit nokta bence ilk 3-4 hafta. Bu zamanları atlatınca süreç su gibi geçmeye başlıyor. Ve işte asıl o zaman keyifleniyorsun. 2. önemli noktada kendinini kandırdığının farkına varabilmek. Öyle şeylerle kendimi kandırmışım ki...24 saati dolu dolu yaşıyorum artık. Burda süreç tamamlanıpta 90 günü geçtiğimde bile yazmaya devam edeceğim. Doğal yollar haricinde süreci bozacağımı düşünmüyorum. Ama önemli olarak gördüğüm ne yaşarsam buraya yazmaya devam edecem. Tabi şimdiki gibi aralıklı olacak. Son 1-2 haftadır tamamen arındığıma inanıyorum. Ama şunu da belirtmekte fayda var. Herhangi bir uyarıcı ile karşılaşmıyorum yada çok düşük düzeyde karşılaşıyorum.Bunun sürecime çok faydası var. Ve son olarak diyorum ki iyi bu forum var. Başta yöneticilerimiz ve sizler olmasaydınız ben bu günleri rüyamda bile göremezdim. Hepinize yürekten minnettarım. 90. günde görüşmek üzere.