Dominfinitum
Yeni Fapstronot
Herkese merhaba adım Ömer. Bende sizler gibi bağımlılıktan kurtulmaya çalışan bir kişiyim. Kendi bağımlılığımdan söz etmek gerekirse sitedeki çoğu kişiden daha ağır bağımlı olduğumu söyleyebilirim. Neverfap Akademiyi yaklaşık 1- 1.5 yıl önce keşfettim ve uygulamak istedim tabi kötü giden hayatımdan dolayı yeni şeylerden denemek istiyordum. Her anlamda başarısız biri olarak ne kaybedebilirim ki dedim çok okumadan başladım ve tabi ki 1 gün bile başaramadım. Sonra bıraktım deren hayatım daha da kötüye gitmeye başladı. Maddi bir açıdan sorun yoktu çok şükür lakin asıl sorun içimdeydi tamamen kaybolmuş ve batmış bir şekildeydim her şey çok sıkıcıydı ve bu böyle devam etti. Her neyse 1 - 1.5 yıl içerisinde en uzun sürem 2 haftaydı. 2 hafta olmasına rağmen farkını hissettim çünkü ben 4 5 saat bile zor ders çalışan birisiyken yavaş yavaş 6 7 den 10 11 saate çıkardım, bu beni mutlu etmişti ve yeni yollar açıldığını görmüştüm lakin 3 4 günlük bir hastalık geçirene kadar (korona değil) o süreçte bozdum ve asla 3 günü geçemedim. Blogtaki tüm yazıları neredeyse 2 kere okudum, PMO'nun zararlı kısmını 3 4 kez okumuşumdur hatta önemli gördüğüm her şeyi defterime bile yazdım. Kendi eksikliklerimi bile biliyorum onları da yazdım ama olmuyor. Hep yenik düşüyorum bu savaşta. Sizin başka tavsiyeleriniz var mı? Normalden farklı olarak yaptığınız bir aktivite veya yöntem. Bu konuda yardım istemek için bu yazıyı yazdım okuyan ve cevap veren herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Sağlıkla kalınn.