Kaan Mert
Yeni Fapstronot
Merhaba ben 19 yaşındayım ve neverfap ile 2020 yılının başında tanıştım. Uzun zamandır sürecimde ilerlemeye çalışıyorum ama ne kadar ugrasirsam uğraşiyim başarılı olamıyorum. Önceden günde 3 4 kere pmo yapan bir insandım. Artık 4 5 günde 1 e düştü ama hala yapıyorum. Sürekli kendimle ilgili analizler yaptım. Çoğu analizlerimin sonucu başarılı oldu. Yalnız kaldığımda, canım sıkıldığında, akşam geç saat olduğunda, stres yaptığımda pmo yaptığımı fark ettim ve bunlardan sırasıyla kurtuldum. Şu andaki analizimde beynim 4 5 günde bir yüksek dopamine ihtiyaç duyuyor ve en çok dopamin salgılatan pmo ya başvuruyor. Bu günlere dikkat etmem lazım. Ayrı önlemler almalıyım. Kişisel gelişim konusuna gelirsek; 2020 yılı ile birlikte hayatımıza Corona virüsü girdi. Bu sürecin yaradığı nadir insanlardan biriyim. 2020 yılı öncesi yaşantıma "beynimin olmadığı yıllar" adını veriyorum. 2020 yılından sonra pandemi döneminde kendimi geliştirmeye başladım. Spor yaptım, araştırma yaptım, genel kültürümü arttırdım, testesteron sayesinde önceki halime göre daha yakışıklıyım ve sesim daha erkeksi. Önceden bir grupta susan, etrafı dinleyen bir insan iken şimdi grupta muhabbeti yönlendiren kişiyim. Yeni insanlarla tanışmayı çok seviyorum. Üniversiteye yeni başladım. Çok iyi bir arkadaş grubum var ve şu anda hayatımdaki en mutlu dönemimi yaşıyorum. Tek problemim neverfap sürecimi ilerletememem. Bunun da üstesinden gelerek çok daha güçlü bir insan olacağım. Umarım bu 2 yıllık basarisizligimda bile kendimi ne kadar gelistirebildigimi anlatabilmisimdir. Her şer de bir hayır vardır. Belki de uzun süre başarısız olmam, ilerde yaşayacağım başarısızlıklara karşı daha sağlam durmami sağlayacak. Umarım yazım başarı saglayamayan arkadaşlara umut olmuştur. Asla pes etmeyin. Ben pes etmeyeceğim. Ne kadar başarısız olursam olayım tekrar ayağa kalkacağım. Umarım ilerde bir gün başarı hikayemi yazarım. Herkese iyi günler, sürecinde başarılar. Süreciniz daim olsun.