Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Başarısızlıkların Üstesinden Gelmek

Limitsiz

Yeni Fapstronot
Katılım
18 May 2021
Mesajlar
11
Tepki puanı
21
Puanları
4
Herkesin olduğu gibi benimde bu illetle tanışmam berbat bir hal aldı. 11. sınıfın yarısından beri bırakmaya çalışıyorum. Ama ilerleme kaydedemiyorum. Bu sene mezuna kaldım üstümde çok baskı var. Bırakmaya çalıştığım zamanlar 12. sınıfa denk geldi. Hep 3 veya 4 günde bir süreci bozuyordum. Hatta daha da kötü olduğu günler oldu. O konu hakkında kötü bir düşünceye sahip olmakla bırakabileceğimi sanıyordum. Süreci bozduğum günler çok boş geçiyordu.11’in yarısında hatta hiçbir şey yapmıyordum moral bozukluğuna şuan hatalarımı fark ettim ama hataları sadece bilmek yetmiyor. Bu Yks ’de 4 veya 5 tane ayt sorusunu doğru yapsaymışım 4 yıllık bir yere yerleşme imkanım olabilirdi. Sürekli istiyorum ve kafamda korkular oluşmaya başladı. Sürekli aklımda bir şeyi yapmak için sürekli düşünmem gerekiyormuş mecburiyeti hissediyorum. Kitap okurken ciddi manada dikkatim dağılıyor. O konu hakkında kötü düşünerek bırakmak zorundaymışım gibi geliyor krize girdiğimde ise bırakmanın kontrolü bende olduğunu biliyorum hatta kötü yanlarını da biliyorum ama yapmamam gerektiğini bildiğim halde yapıyorum hatta süreci bozmamım süreci ilerletmeyeceğini de biliyorum. Hep düşünüyorum. Bir şey yapmadığım vakitler sanki düşünmek zorundaymışım gibi iş yaptığım vakitler düşünmekten cayıyorum. Bu sene dışında başka şansım olmayacak ne derseniz yapacağım sıkıldım artık tavsiyelerinize ihtiyacım var ve özgürleşmek istiyorum.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

ŞimdilikSıradanBiri

Yeni Fapstronot
Katılım
15 Nis 2021
Mesajlar
21
Tepki puanı
20
Puanları
19
Verebileceğim tavsiye Tedx Konuşmaları
Ama Tedx konuşmalarından önce şu videoyu izle


Bu video ve diğerlerini sonuna kadar izle. Bu videoda mastürbasyonun doğal olduğundan bahsetse de bağımlılığa dönüşebileceği ve şiddetinin arttırılarak pornonun yerine geçebileceği unutulmamalı o yüzden mastürbasyon da yapma.
Videoyu tamamen izlersen göreceksin beyine çok büyük zararlar veriyor bu bağımlılıklar

Bu videolarda beynini yenilemen için







 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst